Η πανέμορφη νεαρή χορεύτρια και η γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Καζάκο σε παράσταση στο Ηρώδειο.

Πριν από λίγους μήνες, έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού του Κωνσταντίνου Καζάκου από την Ιωάννα Μαρτζούκου μετά απο 10 χρόνια γάμου.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έναν γιο και αυτό ήταν το δεύτερο διαζύγιο για τον ηθοποιό.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.

Και φαίνεται πως ήρθε η επιβεβαίωση, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του tlife ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του και είναι ερωτευμένος ξανά με νεαρή χορεύτρια.

Ο λόγος για τη Βασιλική Μακρή, η οποία συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο (2019) ως χορεύτρια στην μουσικοχορευτική παράσταση Μίκης Θεοδωράκης "Όμορφη Πόλη", σε Απόδοση - Σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο Μέγαρο Μουσικής, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Καζάκος.

Ποια είναι η Βασιλική Μακρή

Η Βασιλική σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και εργάζεται ως χορεύτρια.

makri1

Η ίδια παραδίδει σεμινάρια χρορού σε ερασιτέχνες με σχετική εμπειρία και σε επαγγελματίες χορευτές/τριες.

Oι δυο τους ήρθαν κοντά στην παράσταση και ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα, αν και έχουν σχεδόν 30 χρόνια διαφορά.

makr3

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε παντρευτεί την fashion expert Ιωάννα Μαρτζούκου πριν από 10 χρόνια περίπου και απεκτησαν έναν γιο, τον Ιάσονα.

Ο πρώτος γάμος του Κωνσταντίνου Καζάκου ήταν με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη την οποία γνώρισε το 1997 στη σκηνή του Εθνικού θεάτρου και παντρεύτηκαν το 1999. Ο γάμος τους κράτησε 8 χρόνια και απέκτησαν μια πανέμορφη κόρη, την Τζένη Καζάκου η οποία έχει αξιοσημείωτη ομοιότητα με την αξέχαστη γιαγιά της Τζένη Καρέζη.

kazak3