Ένας ψεύτικος Μπραντ Πιτ ξεγέλασε γυναίκα αποσπώντας 40.000$ και εκείνη μήνυσε τον πραγματικό ηθοποιό 

POP UP TEAM
/
17 Νοεμβρίου, 2020

Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε μία αλλόκοτη και σύντομη νομική διαμάχη, αφού πρώτα δέχτηκε αγωγή 100.000 δολαρίων από μία επιχειρηματία που είχε πέσει θύμα ενός απατεώνα του διαδικτύου.

Η Κέλι Κριστίνα πείστηκε από έναν e-απατεώνα που προσποιήθηκε ότι ήταν ο διάσημος ηθοποιός, καταφέρνοντας να της αποσπάσει περίπου 40.000 δολάρια.

Παρότι ο 56χρονος αστέρας του Χόλιγουντ δεν είχε καμία σχέση με τον απατεώνα, η Κριστίνα μήνυσε τον ηθοποιό, ισχυριζόμενη πως όφειλε να έχει κάνει περισσότερα «για να προστατεύσει τους φανς του από απατεώνες». Την περασμένη Πέμπτη ένας δικαστής απέρριψε τα νομικά επιχειρήματα ως αβάσιμα.

Ο fake Μπραντ Πιτ επικοινώνησε πρώτη φορά με το θύμα του το 2018, φυσικά διαδικτυακά, ζητώντας από την επιχειρηματία να οργανώσει μία σειρά από φιλανθρωπικά γκαλά – δήθεν για λογαριασμό του ιδρύματος του Μπραντ Πιτ “Make It Right Foundation” που κατασκευάζει νέα σπίτια για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο «Μπραντ Πιτ» ζήτησε από το θύμα του 40.000 δολάρια για να παραστεί σε εκείνες φιλανθρωπικές βραδιές αλλά «ακύρωνε την τελευταία στιγμή, κάθε φορά», μέχρι που εξαφανίστηκε μαζί με τα χρήματα που είχε λάβει προκαταβολικά. 

Η Κριστίνα κατέθεσε πως είχε αναπτύξει ιδιαίτερα «στενή ηλεκτρονική επικοινωνία» με τον απατεώνα και συζητούσαν ακόμα και τον γάμο. Η μήνυση στον αληθινό Μπραντ Πιτ ήρθε τον περασμένο μήνα αλλά ένας δικαστές απέρριψε την υπόθεση ως «αβάσιμη».

Η επιχειρηματίας δηλώνει τώρα στο Page Six ότι θα συνεχίσει την μάχη, απειλώντας με έφεση. Όπως δήλωσε, θα επιμείνει στην αξίωση αποζημίωσης, καθώς είναι απογοητευμένη από τον αληθινό Μπραντ Πιτ που δεν την βοήθησε, παρότι χρησιμοποιήθηκε το όνομά του για την απάτη.

«Ο Μπραντ Πιτ αγνόησε όλα μου τα προβλήματα για ενάμισι χρόνο», έγραψε σε email. «Επικοινωνήσαμε για την υπόθεση με το Make It Right, την εταιρεία παραγωγής του Plan B Entertainment, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και τον δικηγόρο του στο Μπέβερλι Χιλς τον Δεκέμβριο του 2019. Όλα αγνοήθηκαν παρότι το όνομα και η φήμη του χρησιμοποιήθηκαν».

 

Με πληροφορίες από lifo

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved