Η εξομολόγηση του Τζορτζ Κλούνεϊ: “Κουρεύω τα παιδιά μου, βάζω σκούπα και πλένω τα πιάτα κάθε μέρα”

POP UP TEAM
/
18 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο απίθανος Τζορτζ Κλούνεϊ εξομολογείται πως από εκεί που πάθαινε αλλεργία όταν εμφανιζόταν κάποιο παιδάκι, τώρα έχει μεταλλαχθεί στον τύπο με το παιδάκι.

Τον τίτλο Icon of the Year από το περιοδικό GQ κέρδισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ και με αυτή την αφορμή ο σταρ του Χόλιγουντ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά το πώς έχει αλλάξει η ζωή του μετά την Αμάλ Κλούνεϊ και τα δυο παιδιά τους.

Ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι πλέον δεν είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ ο αστέρας του Χόλιγουντ, αλλά ο Τζορτζ Κλούνεϊ ο οικογενειάρχης.

Δεν πίστευε ότι θα έκανε παιδιά
Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο 59χρονος σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι ήταν πεπεισμένος πως δεν θα παντρευόταν ποτέ ούτε θα έκανε παιδιά μέχρι που συνάντησε τη σύζυγό του, τη 42χρονη σήμερα Αμάλ, την οποία παντρεύτηκε το 2014 και μαζί απέκτησαν τα δίδυμά τους Έλα και Αλεξάντερ που είναι σήμερα τριών ετών.

“Για 36 χρόνια ήμουν ο τύπος που αν κάποιο παιδάκι εμφανιζόταν και άρχιζε να κλαίει έλεγα “με δουλεύεις τώρα! Και ξαφνικά είμαι ο τύπος με το παιδί. Έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ, δεν θα κάνω παιδιά. Θα δουλεύω, θα έχω σπουδαίους φίλους και μία γεμάτη ζωή. Τα πήγαινα καλά. Και δεν ήξερα πόσο ανολοκλήρωτη ήταν η ζωή μου μέχρι που γνώρισα την Αμάλ. Και μετά όλα άλλαξαν. Και τότε κατάλαβα ότι η ζωή μου είχε ένα τεράστιο κενό. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα νιώσει πως η ζωή κάποιου άλλου ήταν απείρως πιο σημαντική από τη δική μου. Και μετά έρχονται δύο ανθρωπάκια, που είναι τόσο μικρά και πρέπει να τα ταΐσεις…”.

“Στην καραντίνα ένιωσα σαν την μητέρα μου”
Για το πώς πέρασαν την καραντίνα στο σπίτι είπε ότι ένιωσε σαν τη μητέρα του το 1964.

“Κουρεύτηκα μόνος μου, κούρεψα και τα μαλλιά των παιδιών μου, σκούπιζα με την ηλεκτρική σκούπα, σφουγγάρισα και έπλενα τα πιάτα κάθε μέρα”, δήλωσε ο Κλούνεϊ στη συνέντευξή του στο GQ. “Ξαφνικά ένιωσα σαν τη μητέρα μου το 1964. Ξέρετε, τώρα καταλαβαίνω γιατί έκαψε το σουτιέν της”.

Γιατί εργάζεται πλέον ως σκηνοθέτης και όχι ως ηθοποιός
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ τόνισε επίσης ότι προτίμησε να βρίσκεται πλέον πίσω από τις κάμερες επειδή δεν ήθελε λόγω ηλικίας να εγκαταλείψει την κινηματογραφική βιομηχανία που τόσο αγαπά.

“Αγαπώ τη βιομηχανία. Και επίσης δεν θέλω να είμαι πάνω από τα 60 και να ανησυχώ τι θα πει ένας διευθυντής καστ ή κάποιος νεαρός παραγωγός ή οι διευθυντές των στούντιο. Ήθελα να έχω πλήρη ανάμιξη. Το να σκηνοθετείς είναι σαν να ζωγραφίζεις. Οι μπογιές είναι η υποκριτική, το σενάριο”.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved