Έλενα Μπόναμ Κάρτερ: «Καθώς μεγαλώνεις, ενώ γίνεσαι λιγότερο όμορφος βλέπεις την ομορφιά σε άλλους και λες, Θεέ μου..»

POP UP TEAM
/
5 Ιουνίου, 2021

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σε μια συνέντευξή της με αφορμή τον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας στο «The Crown», για το πέρασμα του χρόνου, τη φιλία, την ομορφιά.

Όταν η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ανέλαβε το ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας στην τηλεοπτική σειρά «The Crown», έδωσε μια συνέντευξη στο βρετανικό Harper’s Bazaar, απολαυστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτό της, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πέρασμα του χρόνου, την ομορφιά, τη φιλία, την αυτοπεποίθηση.

«Στα 53 μου έχω μάθει ότι στη ζωή η αυτοπεποίθηση πάει και έρχεται σαν την παλίρροια. Σίγουρα αποκτάς περισσότερη καθώς μεγαλώνεις, ανάλογα και με το τι ζεις. Χάνεις πολλά πράγματα, όπως τη λειτουργία ζωτικών οργάνων σου, το κολλαγόνο της νεότητάς σου, αλλά κερδίζεις αυτοπεποίθηση. Η φιλία είναι το πιο σπουδαίο πράγμα από όλα, αγαπητοί μου. Είναι αναμφίβολο ότι βρίσκομαι σήμερα εδώ χάρη στις φιλίες μου. Είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω. Είμαι πολύ καλή στο να αποδέχομαι τη φιλία του άλλου, αν και δεν είμαι σίγουρη αν είμαι εξίσου καλή στο να την ανταποδίδω. Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις σε όλους τους φίλους σου τον χρόνο που τους αξίζει, ειδικά όταν έχεις παιδιά, σκύλο, συγγενείς».

«Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις σε όλους τους φίλους σου τον χρόνο που τους αξίζει, ειδικά όταν έχεις παιδιά, σκύλο, συγγενείς»

Για τη φιλοδοξία είπε πως «μεγαλώνοντας είμαι όλο και λιγότερο φιλόδοξη, γιατί συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στην καριέρα». Ενώ για την ομορφιά πρόσθεσε: «Καθώς μεγαλώνεις, ενώ γίνεσαι λιγότερο όμορφος βλέπεις την ομορφιά σε άλλους και λες, Θεέ μου, ποτέ δεν είχα εκτιμήσει πραγματικά το κολλαγόνο και τη σφριγηλή επιδερμίδα, μέχρι που τα χάνεις εσύ ο ίδιος». 

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ αναγνώρισε πως «ήμουν σε προνομιακή θέση από τη στιγμή που βγήκα από τη μήτρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πέρασα και δύσκολες στιγμές. Αν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε για να βοηθήσεις μια σταλιά κάποιον άλλο σε μια δύσκολη στιγμή του, τότε ο χρόνος σου δεν πήγε χαμένος».

http://youtu.be/91u1G1Bzd_E 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved