GNTM 3: Η αποχώρηση του Εμμάνουελ και η παρεξήγηση Ανδρέα – Έντουαρντ

POP UP TEAM
/
24 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Δεύτερη και τελευταία αποχώρηση από το GNTM 3 του Εμμάνουελ
Ο ανταγωνισμός ανεβαίνει και η συνεργασία είναι ένα από τα στοιχεία-κλειδιά για την πορεία των δέκα μοντέλων του GNTM 3. H δοκιμασία αποχώρησης το βράδυ της Δευτέρας 23/11 ήταν μία φωτογράφιση στο πλαίσιο καμπάνιας για μεγάλη εταιρεία τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να δημιουργήσουν σε ζευγάρια γράμματα της αλφαβήτου. Μόνο που αυτή τη φορά στέκονταν σε ξυλοπόδαρα! Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα επίδοξα μοντέλα πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Στο… ύψος των περιστάσεων δεν στάθηκαν – σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών – η Μαριαγάπη και ο Εμμάνουελ. Εκείνος που τελικά αποχώρησε και δεν θα έχει άλλη ευκαιρία στο GNTM ήταν ο Εμμάνουελ Ελοζιεούα!

http://youtu.be/9OoQB0lDPlw

Σκούρα τα βρήκαν τα μοντέλα του GNTM στη δοκιμασία με τα ξυλοπόδαρα και κάποιες λεπτομέρειες ήθελαν διευκρίνηση. Η Λία ρώτησε τους κριτές που ήταν παρόντες τι είδους έκφραση πρέπει να έχει πάνω στο σετ, κάνοντας έξαλλο τον Αιμιλιάνο. Όταν η Ζενεβιέβ απάντησε ότι αυτή είναι η πιο σωστή ερώτηση που έπρεπε να κάνει ένα μοντέλο, ο Αιμιλιάνο ξέσπασε λέγοντας: «Τέτοιες ερωτήσεις εμένα με εκνευρίζουν γιατί είναι αυτονόητες. Έχεις ένα goth look οπότε τι έκφραση θα κάνεις; Θα χαμογελάς ή θα το παίζεις σέξι; Μην μου το παίζεις έξυπνη και ρωτάς μπροστά στην Ζεν τι βλέμμα πρέπει να έχω. Είναι αυτονόητο. Άσ’ το τώρα βλακείες.»

Η παρεξήγηση του Ανδρέα με τον Έντουαρντ

Τα νεαρά μοντέλα την ώρα που περίμεναν την απόφαση των κριτών για το ποιος θα αποχωρήσει, κάθισαν στο εστιατόριο και σχολίασαν τη δοκιμασία με τα ξυλοπόδαρα. Εκεί, ο Ανδρέας με τον Έντουαρντ είχαν μία έντονη διαφωνία. Ο Αντρέας είπε σε εκείνον και στον Δήμο ότι κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης στηρίζονταν με τα κεφάλια τους. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Έντουαρντ, ο οποίος του είπε ότι εκείνος στηριζόταν στον τοίχο.

«Ο Αντρέας είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιδί και το έχουμε δει από την αρχή του διαγωνισμού. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι απλά με εκθέτει και μιλάει για μένα με έναν τρόπο, τον οποίο δεν αξίζω, γιατί εγώ σε κάθε φωτογραφία του θα τον στηρίξω, κι ας μην πιστεύω ότι είναι η καλύτερη», είπε ο Έντουαρντ. «Το ύφος μου εκνεύρισε τον Έντουαρντ. Στην αρχή έφταιγα εγώ αλλά μετά αυτός το πήγε υπερβολικά αλλού, οπότε στη συνέχεια έφταιγε αυτός», είπε με τη σειρά του ο Ανδρέας. Τελικά ο Ανδρέας ζήτησε συγγνώμη από τον Έντουαρτντ.

http://youtu.be/z1Cwkhm3nQA

 

Με πληροφορίες από Έθνος

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved