Μπριζίτ Μπαρντό: «Η αυτοκτονία ήταν η διαφυγή μου»- Παντρεύτηκε 4 φορές και έκανε 4 απόπειρες αυτοκτονίας

POP UP TEAM
/
12 Ιουνίου, 2021

Η πανέμορφη ηθοποιός του γαλλικού σινεμά έζησε μία πολύ έντονη ζωή, παντρεύτηκε 4 φορές και έκανε 4 απόπειρες αυτοκτονίας.

Ένα πλούσιο και απολαυστικό βιβλίο με την υπογραφή μίας από τίς μεγαλύτερες σταρ του γαλλικού σινεμά, της εκρηκτικής Μπριζίτ Μπαρντό, έρχεται ξανά στα φως της δημοσιότητας περίπου 25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Ο λόγος για τα απομνημονεύματα της διάσημης ηθοποιού, στα οποία η ίδια περιγράφει με απόλυτα παραστατικό τρόπο σκοτεινές και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Μπαρντό παραδέχεται στο βιβλίο της ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας όταν ήταν μόλις 16 χρονών. Αιτία ένας απαγορευμένος έρωτας τον οποίο δεν ενέκρινε η οικογένεια της.

«Οι γονείς μου δεν με άφηναν να δω τον Ροζέ Βαντίμ, τον φίλο μου εκείνη την εποχή και μελλοντικό σύζυγό μου, και αποφάσισα να βάλω το κεφάλι μου στο φούρνο», ομολογεί σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match», μιλώντας για την επανέκδοση των απομνημονευμάτων της.

Στο βιβλίο της «Initiales B.B», η Μπριτζίτ παραδέχεται ακόμα ότι έχει να δει τα τελευταία 20 χρόνια την αγαπημένη της αδερφή Μιζανού, λόγω απόστασης.

Παρά το γεγονός ότι με τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρί -Ζαν, τη Μιζανού όπως την αποκαλεί χαϊδευτικά αγαπιούνται πολύ, έχουν να συναντηθούν από το 2000. Η αδερφή της μένει μόνιμα στις ΗΠΑ ενώ η Μπαρντό έχει βρει καταφύγιο στο Σεν Τροπέ εδώ και πολλά χρόνια.

«Δεν χρειάζεται να την βλέπω ή να της τηλεφωνώ κάθε μέρα για να την αγαπάω», λέει. Παραδέχεται ότι με την Μιζανού ανταλλάσουν συχνά μέηλ, και επικοινωνούν στο τηλέφωνο όταν βρίσκουν χρόνο.

Όσο για την ερωτική της ζωή αυτή έχει υπάρξει κάτι περισσότερο από έντονη. Από το κρεβάτι της, όπως η ίδια παραδέχεται, έχουν περάσει πάνω από 100 εραστές αλλά και ερωμένες. Έχει κάνει τέσσερις γάμους, αλλά και τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας.

Όπως εξομολογείται, η ίδια, η πρώτη φορά ήταν σε ηλικία 16 ετών όταν ερωτεύτηκε σφόδρα τον σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ κι έγιναν εραστές. Όταν οι γονείς της της απαγόρευσαν να τον παντρευτεί, άναψε το φούρνο κι έβαλε μέσα το κεφάλι της…

«Όταν ήμουν πολύ νέα, είπα στον εαυτό μου ότι αυτή τη ζωή, δεν αξίζει να την υποφέρω. Τότε η αυτοκτονία έγινε ο τρόπος διαφυγής μου», υποστηρίζει η Γαλλίδα ηθοποιός δηλώνοντας χαρούμενη που τελικά δεν το έκανε, γιατί διαφορετικά δεν θα είχε βοηθήσει τα ζώα.

Με την δικαιολογία πως δεν είναι έτοιμη να γίνει ακόμα μητέρα, απαρνήθηκε το ένα και μοναδικό παιδί της, την κηδεμονία του οποίου ανέλαβε ο πατέρας του.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις πολιτικές της προτιμήσεις, η Μπαρντό υποστηρίζει ότι δεν ανήκει ούτε στον αριστερό αλλά και ούτε στον δεξιό χώρο, εκφράζοντας την ανησυχία της ότι η κυβέρνηση Μακρόν θα βάλει τους νέους εργαζόμενους στο περιθώριο βοηθώντας τους μετανάστες.

«Δεν είμαι ένα απλό κορίτσι. Είμαι αφοσιωμένη στο να ακούω και να βλέπω πώς αυτός ο κόσμος μετατρέπεται σε τσίρκο», λέει στο γαλλικό «Paris Match».

http://youtu.be/U7FuXrOgk4U

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved