GNTM 3: Τάσεις λιποθυμίας στο πλατό και η αποχώρηση του “γύπα”

POP UP TEAM
/
1 Δεκεμβρίου, 2020

Έκπληξη αποτέλεσε η αποχώρηση του Δημοσθένη Τζουμάνη, που θεωρούνταν ένας δυνατός παίκτης του GNTM 3
Η απόφαση των κριτών να μην αποχωρήσει κανείς από το πλατό της περασμένης εβδομάδας βρήκε τα εννιά επίδοξα μοντέλα σκεπτικά, ως προς την πορεία τους στο GNTM 3. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/11), η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας επισκέφθηκαν το σπίτι για μια δοκιμασία επιβράβευσης γεμάτη γλυκιές εκπλήξεις. Οι παίκτες του GNTM δέχτηκαν την επίσκεψη αγαπημένων τους προσώπων και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, αναβιώνοντας μια κοινή λήψη από το παρελθόν.

 Μετά τη συγκίνηση της συνάντησης, οι διαγωνιζόμενοι ξαναέγιναν παιδιά στο φακό της Ρούλας Μονιάκη. Η δοκιμασία αποχώρησης όμως ήταν κάτι πολύ πιο δύσκολο. Κρεμασμένοι στα 30 μέτρα, τα εννιά μοντέλα πόζαραν ως ήρωες της καθημερινότητας για τις ανάγκες καμπάνιας παπουτσιών. Ο έμπειρος φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος, κατεύθυνε τα «αιωρούμενα» μοντέλα, καθώς το ζητούμενο ήταν ένα ολοκληρωμένο boomerang.

http://youtu.be/dbzUUQCvOTE

Ο ρυθμός στην κίνηση και οι έξυπνες εναλλαγές στις πόζες, είναι τα στοιχεία-κλειδιά, για το πετυχημένο αποτέλεσμα, αν και κάποιοι χάνονται στη …μετάφραση του concept. Η Ξένια κέρδισε το έπαθλο για την καλύτερη φωτογραφία, ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Δημοσθένης, η Λία και η Μαριαγάπη.

Λίγο πριν την αποχώρηση του Δημοσθένη, η Λία δεν άντεξε την πίεση και κόντεψε να λιποθυμήσει. Ο Δημήτρης Σκουλός έτρεξε να βοηθήσει την παίκτρια, η οποία αποχώρησε για λίγο από το πλατό.

http://youtu.be/oYw308vwR6Q

Τελικά η Λία ήταν η πρώτη που πήρε φωτογραφία, με τον Δημοσθένη και τη Μαριαγάπη να βρίσκονται μία ανάσα από την έξοδο από το GNTM 3. Τελικά το πρόσωπο που δεν πήρε φωτογραφία και αποχώρησε ήταν ο Δημοσθένης Τζουμάνης, ο οποίος αντιμετώπισε το γεγονός με ένα μεγάλο χαμόγελο και είπε ότι φεύγει υπερπλήρης από το ριάλιτι.

Ο Δημοσθένης του GNTM είναι 29 ετών και δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων και του real estate. Έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και δηλώνει ανταγωνιστικός, τελειομανής και νικητής. Η πρώτη του επαφή του Δημοσθένη με το χώρο της μόδας ήταν το GNTM. Ο Δημοσθένης από το GNTM είχε δηλώσει «γύπας», και μπήκε στο ριάλιτι ως ερασιτέχνης έτοιμος να ανταγωνιστεί τους επαγγελματίες επί ίσοις όροις.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (1/12) οι παίκτες του GNTM 3 θα ποζάρουν για την… Τάμτα. Δείτε το τρέιλερ:

http://youtu.be/LIGF-cp4tb8

 

Με πληροφορίες από Έθνος

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved