Τζον Τραβόλτα: Η τρυφερή ανάρτηση του για την εκλιπούσα Κέλι Πρέστον που συγκίνησε το Instagram

POP UP TEAM
/
1 Δεκεμβρίου, 2020

Η ευκαιρία δεν ήταν άλλη από την γιορτή των Ευχαριστιών.

Ο Τζον Τραβόλτα ανάρτησε ένα τρυφερό, από καρδιάς, μήνυμα στα social media ευχαριστώντας τους θαυμαστές του που του συμπαραστάθηκαν μετά τον θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο του στήθους.

Η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 57 ετών μετά από δυο χρόνια μάχη με την ασθένεια.

«Θα ήθελα απλά με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμία από εσάς που με στηρίξατε μ′ αυτόν τον απίστευτο τρόπο αυτή την χρονιά», είπε ο Τραβόλτα σε ένα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram το οποίο δημιούργησε αίσθηση και εισέπραξε χιλιάδες λάικ. «Χαρούμενη γιορτή των Ευχαριστιών και πάντα αγάπη».

Ο Τζον Τραβόλτα και η Κέλι Πρέστον ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2006, ο γιός τους, Τζετ, ο οποίος έπασχε από αυτισμό πέθανε σε ηλικία 16 ετών κατά την διάρκεια κρίσης επιληψίας, ενώ η οικογένεια έκανε διακοπές στις Μπαχάμες. Εχουν άλλα δύο παιδιά, την 20χρονη Ελα και τον 9χρονο Μπέντζαμιν.

Ο ίδιος έγραψε επίσης ότι η Πρέστον «έδωσε μια γενναία μάχη με την αγάπη και την υποστήριξη τόσο πολλών».

Και συμπλήρωσε: «Η οικογένειά μου κι εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες του Κέντρου MD Anderson Cancer και σε όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, καθώς επίσης και στους πολλούς φίλους κι αγαπημένους που βρέθηκαν στο πλευρό της. Η αγάπη κι η ζωή της Κέλι δεν θα ξεχαστούν».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved