Ηugh Grant: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα 5 παιδιά του

POP UP TEAM
/
3 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Ηugh Grant επέστρεψε στις οθόνες μας φέτος μέσα από το «The Undoing» για το οποίο έχει δεχθεί πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία του, αλλά ο 60χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι προσφορές για πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν είναι πάντα εύκολες.

Σε μια συνέντευξη του στους Los Angeles Times, ο ηθοποιός του Νotting Hill είπε ότι έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική αφού είχε αρχίσει να έχει μια «κακή συμπεριφορά».

Συγκεκριμένα είπε: «Εμφάνισα μια κακή συμπεριφορά από το 2005 και μετά, λίγο μετά το «Music and Lyrics». Απλά είχα βαρεθεί. Μετά επέστρεψα το 2009 και έκανα άλλη ταινία.

«Σε αυτό το σημείο, δεν ήμουν εγώ που εγκατέλειψα το Χόλιγουντ. Το Χόλιγουντ με εγκατέλειψε γιατί έκανα αυτήν τη μεγάλη “πατάτα” με τη Sarah Jessica Parker (Did You Hear About The Morgans?).

«Είτε το ήθελα είτε όχι μετά από αυτό, οι εποχές του να είμαι ένας πολύ καλά πληρωμένος ηθοποιός εξαφανίστηκαν ξαφνικά σε μια νύχτα. Ήταν ελαφρώς ενοχλητικό, αλλά μου άφησε τη ζωή ελεύθερη για άλλα πράγματα».

Ο τελευταίος ρόλος του Hugh Grant τον δείχνει να πρωταγωνιστεί μαζί με την Nicole Kidman στο θρίλερ των έξι επεισοδίων. Μιλώντας τη για συμμετοχή του στο «The Undoing», αποκάλυψε πριν λίγες εβδομάδες, ότι στην πραγματικότητα έπαιξε σε αυτή τη σειρά για να βρει την ηρεμία μέσα του.

Μιλώντας στο The Graham Norton Show, ομολόγησε: «Έκανα αυτή τη δουλειά εν μέρει για να ξεφύγω από τα μικρά μου παιδιά καθώς με εξαντλούν στην ηλικία που είμαι.

«Σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να κάνω ένα διάλειμμα, αλλά κάθε φορά που έφτανα στη Νέα Υόρκη, μου έλειπαν τόσο πολύ τα παιδιά μου που γινόμουν χάλια, οπότε κάθε σκηνή ξαφνικά μου έφερνε δάκρυα στα μάτια. Ακόμη και σε μια καφετέρια να πήγαινα και να ζητούσα ένα φλιτζάνι καφέ τα δάκρυα μου θα κύλαγαν»!

«Έχοντας περάσει μια καριέρα που δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει ούτε ένα συναίσθημα, πλέον βρίσκω σε αυτή την μεγάλη ηλικία που είμαι, ότι δεν μπορώ να σταματήσω τα συναισθήματα.

«Έχουν να κάνουν με τα παιδιά ή την αγάπη ή τη γυναίκα μου ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να τα συγκρατήσω».

Ο Hugh έχει συνολικά πέντε παιδιά, δύο από μια προηγούμενη σχέση και τρία με τη σύζυγό του Anna Eberstein. 

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved