Gntm 3: Τα φαβορί, η ανατροπή και η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

POP UP TEAM
/
3 Δεκεμβρίου, 2020

Οι φιναλίστ, τα φαβορί και ο μεγάλος τελικός του GNTM που φέτος ελπίζουμε να μην καταλήξει στο περσινό φιάσκο.

Σε τελική ευθεία έχει μπει το GNTM με τους παίκτες να αγωνίζονται για μια θέση στον τελικό.

Επτά παίκτες συνεχίζουν στο “GNTM 3” και, την Τετάρτη (02/12), έγινε γνωστή η ημερομηνία μετάδοσης του τελικού του διαγωνισμού μοντέλων.

Μετά το επεισόδιο που της Τρίτης (01/12) και την αποχώρηση της Λίας, στο ριάλιτι μόδας συνεχίζουν επτά παίκτες.

Αυτό σημαίνει ότι ο τελικός πλησιάζει και συγκεκριμένα θα μεταδοθεί από το Star στις 15 Δεκεμβρίου.

Η εκπομπή στη Φωλιά των Κούκου αποκάλυψαν στην εκπομπή τους τη διαδικασία που θα προκύψει ο νικητής ή η νικήτρια τόσο από την τετραμελή κριτική επιτροπή (Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός) όσο και από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Η διαδικασία ανάδειξης του νικητή ή της νικήτριας
Οι φιναλίστ του “GNTM 3” πρόκειται να συμμετάσχουν σε τρεις δοκιμασίες και θα βαθμολογούνται για την επίδοσή τους από τους τέσσερις κριτές.

Κατά το τελευταίο μέρος του τελικού, που αναμένεται να προβληθεί live, το κοινό θα ψηφίσει τον/την αγαπημένο/-η του παίκτη/-τρια και έτσι το ποσοστό του/της κάθε φιναλίστ θα προσμετρηθεί στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τον τελικό του “GNTM 2”, το σύστημα ψηφοφορίας “έπεσε” και έτσι αναδείχθηκαν δύο νικήτριες, δηλαδή η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά το STAR έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην συμβεί και στις 15 Δεκεμβρίου.

Όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά πριν από λίγες μέρες φέτος δεν θα είναι δωρεάν η ψηφοφορία:

“Κακά τα ψέματα τα προηγούμενα δύο χρόνια ήθελε το κανάλι και η παραγωγή να μην πληρώσει ο κόσμος και να είναι μια live-δωρεάν ψηφοφορία. Είναι μια εκπομπή που έχει φανατικό κοινό και τους λατρεύαμε γι’ αυτό. Έμπαιναν όλοι μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο από όλη την υφήλιο που υπάρχουν Έλληνες. Και αυτό δεν άντεχε το σύστημα”.

Τα φαβορί

Όσο για τα φαβορί, αυτά είναι ο Ηρακλής, ο Ανδρέας, ο Έντουαρντ και ο Αιμιλιάνο, όπως αναφέρουν τα spoiler. Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά πριν απο λιγες μέρες αποκάλυψε ότι η τελική τετράδα δεν θα έχει μόνο αγόρια.

Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε ποιο από τα κορίτσια που έχουν μείνει στον διαγωνισμό, Παρασκευή, Ξένια και Μαριαγάπη, θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική τετράδα και να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Αν και όλα δείχνουν ότι φέτος ο νικητής θα είναι από την πλευρά των αγοριών, που κυριολεκτικά έσωσαν το ριάλιτι φέτος… δεν αποκλείεται και η ανατροπή από την πλευρά των κοριτσιών.

http://youtu.be/CXX1o6gJHKU

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved