Σαρλίζ Θερόν: Όταν στα 15 της είδε τη μητέρα της να σκοτώνει τον πατέρα της και η στιγμή που άλλαξε η ζωή της

POP UP TEAM
/
7 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η καριέρα της Σαρλίζ Θερόν δεν πήγαινε ακριβώς όπως θα ήθελε, μέχρι την ημέρα που τσακώθηκε με έναν ταμία τράπεζας και άλλαξε η ζωή της.

Η Σαρλίζ Θερόν είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η βραβευμένη με Οσκαρ Νοτιοαφρικανή ηθοποιός με τη δύσκολη παιδική ηλικία – αφού έζησε μια μεγάλη τραγωδία ως έφηβη όταν η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της – ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο αν και αρχικά ήθελε να γίνει χορεύτρια.

Οι γονείς της ήταν εργολάβοι δημοσίων έργων, κυρίως στον τομέα της κατασκευής δρόμων. Ο πατέρας της είχε γαλλική και η μητέρα της ολλανδική καταγωγή.

Σε ηλικία 13 ετών η Σαρλίζ έγινε δεκτή ως εσώκλειστη σε καλλιτεχνικό κολέγιο, με στόχο να συνεχίσει τις σπουδές της στο μπαλέτο. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο σπίτι της, όταν ήταν 15 ετών, έγινε μάρτυρας μιας σκηνής που τη στοιχειώνει μέχρι σήμερα. Η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της ευρισκόμενη σε αυτοάμυνα, όταν δέχθηκε επίθεση από αυτόν ενώ ήταν μεθυσμένος.

Στα 16 της μετακόμισε στο Μιλάνο για να εργαστεί ως μοντέλο. Δύο χρόνια αργότερα εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου συνέχισε το μόντελινγκ, παράλληλα με τις σπουδές της στο χορό.

Ως μοντέλο έκανε αρκετές δουλειές, ενώ συνεχίζει ακόμα και τώρα να κάνει καμπάνιες για μεγάλους οίκους.

Oι δυσκολίες και ο τσακωμός στην τράπεζα που της άνοιξε τον δρόμο για το Χόλιγουντ
Όταν ένας τραυματισμός στο γόνατο τερμάτισε τις όποιες πιθανότητές της για καριέρα στον χορό η ίδια προσπαθούσε να εισχωρήσει στον χώρο του κινηματογράφου, με τις αρχικές της προσπάθειες να είναι ανεπιτυχείς.

Όλα άλλαξαν όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Ένας καυγάς με ένα τραπεζοϋπάλληλο για την εξαργύρωση μιας επιταγής της άνοιξε τον δρόμο για τη μεγάλη οθόνη, καθώς ένας ατζέντης που ήταν παρών στο περιστατικό την παρατήρησε και της άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη της δουλειά.

Η αρχή έγινε με έναν μικρό ρόλο στη μαύρη κωμωδία του Τζον Χέρζφελντ “Ένα λεπτό προθεσμία” (“2 Days in the Valley”, 1996) ενώ ένα χρόνο αργότερα η Θερόν κέρδισε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, δίπλα στους Αλ Πατσίνο και Κιάνου Ριβς στο θρίλερ του Τέιλορ Χάκφορντ “Ο Δικηγόρος του Διαβόλου” (“The Devil’s Advocate”, 1997).

Κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα της, και σήμερα είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Η Σαρλίζ Θερόν ήταν πανέμορφη από μικρή
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Σαρλίζ Θερόν διαθέτει φυσική ομορφιά και αυτό το έχει αποδείξει η ίδια μέσα από τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει από την εφηβική και νεαρή ηλικία της, πολλά χρόνια πριν γίνει διάσημη.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved