Τομ Κρουζ: Γιατί η κόρη του Μπέλα αρνείται να μετακομίσει στο μυθικό βασιλικό ρετιρέ του Λονδίνου

POP UP TEAM
/
9 Δεκεμβρίου, 2020

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μπέλα Κρουζ, η υιοθετημένη κόρη του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν, αρνείται να μετακομίσει στο υπερπολυτελές ρετιρέ του πατέρα της στο Λονδίνο, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πρωθυπουργική κατοικία, στο νούμερο 10 της Downing Street.

Η χαμηλών τόνων Μπέλα, που προτιμά να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τον αστραφτερό κόσμο του Χόλιγουντ, ζει με τον σύζυγο της Μαξ Πάρκερ στο Κρόιντον, του νότιου Λονδίνου. Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε εκεί το 2017, σε ένα διαμέρισμα τριών δωματίων, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στους γονείς του Μαξ, ο πατέρας του οποίου εργαζόταν ως πιλότος δοκιμών στο διεθνές αεροδρόμιο Γκάτγουικ και η μητέρα του ως συντηρήτρια αντικών.

Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος βρίσκεται για γυρίσματα στο Λονδίνο, έχει επιλέξει ως κατάλυμα ένα υπερπολυτελές ρετιρέ στo Corinthia Residences, το οποίο ενοικιάζει στην τιμή των 377.000 ευρώ τον μήνα. Αυτό το διαμέρισμα αφορούσε η πρόταση του Αμερικανού ηθοποιού.

Το ρετιρέ διαθέτει μεταξύ άλλων, εσωτερική πισίνα και βέβαια, εκπληκτική θέα, ενώ τα εστιατόρια του Corinthia Residences, προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ενοίκους, καθώς έχουν τιμηθεί με αστέρι Michelin.

 

Ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν υιοθέτησαν την Μπέλα και τον αδελφό της Κόνορ, όταν παντρεύτηκαν το 1990. Ως γνωστόν, το ζευγάρι χώρισε μετά από έντεκα χρόνια κοινής ζωής.

Η Κίντμαν έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Κιθ Ούρμπαν και ο Κρουζ έχει επίσης μία κόρη από την τρίτη, πρώην εδώ και χρόνια, σύζυγο του, Κέιτι Χολμς.

Με πληροφορίες από Mirror

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved