Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χον μαζί 37 χρόνια – Γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ 

POP UP TEAM
/
10 Δεκεμβρίου, 2020

Η σχέση του Κερτ Ράσελ με τη Γκόλντι Χον μετρά 37 χρόνια από τότε που γύριζαν μαζί την ταινία «Swing Shift», το 1983, αλλά επιμένουν πως δεν υπάρχει «μεγάλο μυστικό επιτυχίας» πίσω από την αγάπη τους.

 «Πρέπει απλώς να θέλεις να είσαι μαζί με τον άλλο», λέει η 75χρονη ηθοποιός. «Δε νομίζω πως υπάρχει άλλος τρόπος», προσθέτει. 

Αν και μαζί τόσα χρόνια, η Γκόλντι Χον με τον 69χρονο σύντροφό της, έχουν υπάρξει ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με τις κοινές ταινίες τους, έχοντας συμπρωταγωνιστήσει ξανά στο «Overboard» του 1987 πριν το cameo της ηθοποιού στο «The Christmas Chronicles» του 2018. Τώρα θα εμφανιστούν ξανά μαζί στο σίκουελ της συγκεκριμένης ταινίας του Netflix.

 

 

 

Σχετικά με την πρώτη γνωριμία τους στο πλατό του «Swing Shift», ο Κερτ Ράσελ θυμάται να είναι «εντυπωσιασμένος με την Γκόλντι οπτικά…». «Και μετά γνωρίζεις κάποιον καλύτερα και ξεκινάς να διαπιστώνεις ότι μοιράζεσαι πολλά κοινά. Και το πράγμα πάει εκεί που πάει», λέει.

Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, οι δυο ηθοποιοί δημιούργησαν μια πολύ δεμένη οικογένεια μαζί, μεγαλώνοντας τον 34χρονο γιο τους, επίσης ηθοποιό Γουάιατ Ράσελ, αλλά και τα παιδιά τους από προηγούμενους γάμους: τον γιο του Ράσελ, Μπόστον και τα παιδιά της Χον, την 41χρονη Κέιτ Χάντσον και τον 44χρονο Όλιβερ, που αποκαλούν «Pa» τον Κερτ Ράσελ.

«Για ανθρώπους σαν εμάς, το πιστοποιητικό γάμους δεν επρόκειτο να δημιουργήσει τίποτα που δεν είχαμε ούτως ή άλλως», εξηγεί ο Κερτ Ράσελ. 

«Τα παιδιά μας παντρεύτηκαν. Θέλω να πως δεν είναι ότι δεν παντρεύτηκαν. Ο Όλιβερ είναι σε ένα πολύ ευτυχισμένο γάμο, το ίδιο και ο Γουάιατ. Η Κέιτ παντρεύτηκε μια φορά και δεν λειτούργησε, αλλά είναι μαζί με αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο και δεν ξέρω αν θα παντρευτεί ξανά. Το θέμα είναι πως όλοι δοκιμάσαμε τον γάμο και μερικές φορές απλώς δεν λειτουργεί», προσθέτει η Γκόλντι Χον. 

Κάτι με το οποίο δεν έχουν κανένα πρόβλημα. «Είναι εντάξει. Δεν έχει να κάνει με τον γάμο. Έχει να κάνει με τα άτομα και τη σχέση και την θέληση να μείνουν μαζί», λέει η 75χρονη ηθοποιός. «Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή αν θέλεις, μπορείς να το έχεις. Πρέπει να εγκαταλείψεις πράγματα αλλά η χαρά και ο ενθουσιασμό του να είσαι μαζί και να ακουμπάς τα δάχτυλα κάποιου μες στη νύχτα είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα», προσθέτει.

 

via

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved