Brooklyn Beckham – Nicola Peltz: Υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο

POP UP TEAM
/
10 Δεκεμβρίου, 2020

Η “χρυσή” νύφη των Μπέκαμ και το προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο επέβαλε στον γιο τους.

 Ο χρυσός αρραβώνας του γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν Μπέκαμ με την αγαπημένη του Νίκολα Πελτζ, έκανε πρωτοσέλιδα πριν από λίγους μήνες.

Αυτή τη φορά το κελεπούρι δεν ήταν ο γαμπρός αλλά η νύφη. Όχι ότι η περιουσία του Μπρούκλιν είναι μικρή, αλλά η Πελτζ έχει πολύ περισσότερα χρήματα.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της The Sun ο 21χρονος Μπρούκλιν και η 25χρονη Νίκολα, υπέγραψαν πριν από λίγες μέρες το προγαμιαίο συμβόλαιο, όπως ήταν αναμενόμενο.

Τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να μη ακούγονται ιδιαίτερα ρομαντικά, αλλά στις ΗΠΑ είναι συνηθισμένα ιδιαίτερα για τις πολύ ευκατάστατες οικογένειας.

Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για μια πολύ πλούσια οικογένεια, αφού ο πατέρας της νύφης είναι ο δισεκατομμυριούχος Νέλσον Πελτζ και η περιουσία του ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Την ίδια ώρα, η περιουσία των Μπέκαμ, οι οποίοι φαίνεται να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ανέρχεται σε 370 εκατομμύρια λίρες.

Όλα τα μέλη της οικογένειας της Πελτζ έχουν συνάψει προγαμιαίες συμφωνίες με τους συντρόφους τους και εκείνη δεν είναι η εξαίρεση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η απόφαση του Μπρούκλιν και της Νίκολα να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη θέλουν ο ένας τον άλλο για αυτό που είναι όχι για τα χρήματά του.

Τι προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο
Τι θα συμβεί λοιπόν στην περίπτωση ενός χωρισμού; Το προγαμιαίο συμβόλαιο δεν είναι καθόλου περίπλοκο στην περίπτωσή τους.

Προβλέπει ότι στην περίπτωση ενός χωρισμού, και οι δύο πλευρές θα φύγουν από τον γάμο με τα χρήματα που έβαλαν σε αυτόν. Αυτό περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία και ιδιοκτησίες. Χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια”, ανέφερε πηγή στην The Sun.

Η αναβολή του γάμου τους
Ο Μπρούκλιν και η Νϊκολα Πελτζ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2020 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιούλιο.

Ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο τον ανέβαλαν για το 2022.

Το ζευγάρι θα κάνει δύο γάμους έναν στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα στη Φλόριντα και λέγεται ότι θα κοστίσουν 4 εκατομμύρια λίρες ποσό το οποίο θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της νύφης.

 Η νύφη “κελεπούρι”
Η Νίκολα είναι μια πάμπλουτη κληρονόμος, η οποία είναι πολύ πιο πλούσια από τους Μπέκαμ.

Γεννήθηκε στο Βέστσεστερ της Νέας Υόρκης, είναι κόρη του επιχειρηματία Νέλσον Πελτζ και έχει 4 αδέλφια.

Η καριέρα της στο σινεμά δεν είναι τρομερή, έχει παίξει σε λίγες ταινίες ενώ έχει εμφανιστεί και σε μουσικό βίντεο της Μάιλι Σάιρους.

Ο πατέρας της Νέλσον Πελτζ, είναι μεγαλοεπενδυτής και ιδρυτής της εταιρείας επενδύσεων Trian Fund Management. Η εταιρεία του έχει περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

Η εταιρεία διαθέτει ένα πολύ συγκεντρωτικό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει μερίδια στην Bank of New York Mellon, την DuPont και τον όμιλο τροφίμων Mondelez International.

Και αν σας θυμίζει κάτι η νεαρή καλλονή, πριν από λίγα χρόνια υπήρξε το κορίτσι του Τζάστιν Μπίμπερ.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved