Ariana Grande: Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Dalton Gomez

POP UP TEAM
/
21 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Και δημοσίευσε φωτογραφία με το (ομολογουμένως εντυπωσιακό) δαχτυλίδι της.

Πέρσι τέτοια εποχή κυκλοφορούσε το τραγούδι της 7 rings. Φέτος, ήρθε η ώρα να… κυκλοφορήσει τη φωτογραφία του ενός και μοναδικού δαχτυλιδιού που της πρόσφερε ο σύντροφός της Dalton Gomez ζητώντας από εκείνη να τον παντρευτεί.

daxttariana

 Ο λόγος για την Ariana Grande που πριν από λίγες ώρες ανέβασε στο instagram μερικές φωτογραφίες της με τον Gomez (και το δαχτυλίδι) με το caption ” “Forever n then some”.

H είδηση του αρραβώνα ήρθε μόλις εννέα μήνες από την επιβεβαίωση της σχέση τραγουδίστριας με τον 27χρονο Gomez, ο οποίος εργάζεται για τη μεσιτική εταιρεία πολυτελών κατοικιών στο Λος Άντζελες Aaron Kirman Group.

Το ζευγάρι κοινοποίησε την πρώτη κοινή φωτογραφία του τον περασμένο Ιούνιο, λίγο πριν τα 27α γενέθλια της Grande, ενώ είχε περάσει μαζί την καραντίνα της περασμένης άνοιξης στο Λος Άντζελες.

Ανάμεσα στους χιλιάδες followers που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι για τον αρραβώνα ήταν ο μάνατζερ της τραγουδίστριας Scooter Braun που σχολίασε “congrats to these two amazing souls. Ari we love you and could not be happier for you. Dalton you are a lucky man”, αλλά και ο Justin Bieber που έγραψε “YAYYYYYY!!! ?????so happy for you guys!!”. Ο Dalton Gomez έχει εμφανιστεί στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού που είχε βγάλει ο Bieber μαζί με την Ariana Grande Stuck Wth U.

 

 http://youtu.be/QYh6mYIJG2Y

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved