Η 62χρονη Σάρον Στόουν καλλίγραμμη και αισθησιακή στο instagram

POP UP TEAM
/
21 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Με αισθησιακό body και σατέν πουκάμισο, η Σάρον Στόουν ποζάρει στα 62 της διαχρονικά ακαταμάχητη, Δεν είναι μόνο τα ατελείωτα, καλλίγραμμα πόδια της και τα αρμονικά χαρακτηριστικά με τα οποία την έχουν προικίσει η φύση και η άσκηση, αλλά, κυρίως, η αυτοπεποίθηση με την οποία αντικρίζει τον φακό, ταιριαστή σε μια γυναίκα που γνωρίζει καλά πως το στυλ και η γοητεία είναι πρωτίστως θέμα ευφυΐας. Στη λεζάντα γράφει: «Δεν είμαι μόνο έκπληκτη αλλά και ευγνώμων που συνεχίζω να κάνω μόντελινγκ στα 62 χρόνια μου. Ευχαριστώ όλους όσοι με προσέλαβαν φέτος».

Το απόλυτο sex symbol των ‘90s και του «Βασικού ενστίκτου» δεν επαναπαύεται στις δάφνες του παρελθόντος αλλά παραμένει ενεργή στη μικρή και μεγάλη οθόνη, που συνεχίζει να γεμίζει με τη λάμψη της. Πρόσφατες τηλεοπτικές συμμετοχές, ο ρόλος της στο θρίλερ «Ratched», αλλά και μια γκεστ εμφάνιση-έκπληξη σε ένα επεισόδιο του «New Pope».

Σε προσωπικό επίπεδο, δηλώνει απόλυτα συμφιλιωμένη με τον πιο ήρεμο τρόπο ζωής της, των τελευταίων χρόνων. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην Ντρου Μπάριμορ εξομολογήθηκε πως έχει κλείσει το κεφάλαιο των ερωτικών σχέσεών της με τους άντρες: «Ραντεβού, τέλος για μένα.  Ανακαλύπτω ότι ο κόσμος δεν είναι ειλικρινής, δεν αξίζει το χρόνο μου. Απολαμβάνω περισσότερο το χρόνο που περνάω μόνη, με τα παιδιά μου και με τους φίλους μου».

Η ηθοποιός, που σήμερα ζει στο Μπέβερλι Χιλς με τους τρεις υιοθετημένους γιους της, τον 14χρονο Κουίν, τον 15χρονο Λερντ Βον και τον 20χρονο Ρόαν, πρόσθεσε: «Δεν χρειάζομαι ένα ακόμα παιδί. Δεν χρειάζομαι άλλα ψέματα και παιχνίδια. Δεν ξέρω πώς να το πω με πολιτικά ορθό τρόπο. Νιώθω ότι οι άντρες και οι γυναίκες δεν βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο αυτή τη στιγμή. Έχω κάποιους αληθινά καλούς φίλους άντρες, αλλά νιώθω πως όταν πρόκειται για τη συναισθηματική ωριμότητα για μια σχέση, άντρες και γυναίκες βρισκόμαστε σε διαφορετικό σημείο».

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Σάρον Στόουν, που είχε ποστάρει πριν από μερικές εβδομάδες:

Κεντρική Φωτογραφία: 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved