Το ‘ιδιαίτερο’ κούρεμά του Τομ Χανκς για το νέο του ρόλο του – Ποιον θα υποδυθεί 

POP UP TEAM
/
31 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Τομ Χανκς περνά τις γιορτές στην Αυστραλία όπου βρίσκεται για άλλη μια φορά για να πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας του Μπαζ Λούρμαν, μια βιογραφία του Έλβις Πρίσλεϊ.

Η Αυστραλία είναι η χώρα που έγινε για πολλούς μήνες το σπίτι του Έλληνα (ναι, μπορούμε να το λέμε και έτσι) ηθοποιού.

Στις αρχές Μαρτίου, από εκεί, ο Τομ Χανκς ανακοίνωσε ότι εκείνος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, προσβλήθηκαν από κορονοϊό. Ο Χανκς και η Γουίλσον βρίσκονταν στα γυρίσματα ταινίας με θέμα τη ζωή του Ελβις Πρίσλεϊ όταν αισθάνθηκαν κόπωση και πόνους στο σώμα.

Ο πρώτος διάσημος που μίλησε δημόσια για τον κορονοϊό

Είπε ακόμα ότι εκείνος και η σύζυγός του αντιμετώπισαν διαφορετικά συμπτώματα. Ο Χανκς είχε σοβαρούς πόνους στο σώμα και αισθανόταν εξουθενωμένος, ενώ η υγεία της Γουίλσον ήταν σε πιο άσχημη κατάσταση.

“Η Ρίτα το πέρασε πιο δύσκολα από μένα. Είχε πιο υψηλό πυρετό. Έχασε την αίσθηση της γεύσης και της οσμής. Δεν απολάμβανε το φαγητό για περίπου τρεις εβδομάδες”, δήλωσε ο Χανκς. Και πρόσθεσε ότι η σύζυγός του είχε “τόση ναυτία που σερνόταν στο πάτωμα για να πάει από το κρεβάτι στην τουαλέτα”.

Ο Χανκς και η Γουίλσον παρέμειναν σε καραντίνα σε νοσοκομείο της Αυστραλίας για τρεις ημέρες, πριν τη διάγνωση. “Ηταν σχετικά νωρίς όσον αφορά την αντιμετώπιση και τα μέτρα της Αυστραλίας στον κορονοϊό και ήθελαν να μην το μεταφέρουμε σε άλλους”, εξήγησε. Κι ενώ ο Χανκς προσπάθησε να γυμναστεί στο νοσοκομείο, είπε ότι ήταν “ήταν εξουθενωμένος” μέσα στα 12 λεπτά μιας άσκησης διάρκειας 30 λεπτών.

“Οποιος κι αν έμπαινε στις καμπίνες απομόνωσης, γιατρός ή νοσοκόμα, ρωτούσε πώς αισθάνομαι και απαντούσα ότι “έζησα μια περίεργη εμπειρία. Προσπάθησα να κάνω βασικές ασκήσεις γυμναστικής στο πάτωμα και δεν μπορούσα να τις ολοκληρώσω, σταματούσα στη μέση”. Και η γιατρός με κοιτούσε μέσα από τα γυαλιά της σαν να μιλούσε στον πιο χαζό άνθρωπο. Και μου είπε ότι έχω κορονοϊό”, συμπλήρωσε. Ο Χανκς δήλωσε ευθαρσώς λίγο καιρό αργότερα ότι είναι ηλίθιος όποιος δε φορά μάσκα και μόλις το εμβόλιο πήρε τη σχετική άδεια στην Αμερική δήλωσε ότι περιμένει ανυπόμονα να εμβολιαστεί.

Η αποκάλυψη της “φριχτής κόμμωσης”

tom hanks kourema 324

Πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον και έδωσε μια μικρή γεύση από τα …μαλλιά του. Σε όλη τη διάρκεια της σύνδεσης φορούσε ένα τζόκεϊ καπέλο, αλλά παιχνιδιάρικα έκανε σπόιλερ στον εαυτό του και αποκάλυψε μια τεράστια φαλάκρα για τις ανάγκες του ρόλου του Τομ Πάρκερ που υποδύεται στην ταινία.

“Επιτρέψτε μου να σας δείξω το φρικτό κούρεμα που έχω για να παίξω τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ “, είπε καθώς έκρυψε στρατηγικά το φαλακρό κεφάλι του από την κάμερα πριν το δείξει πολλή ώρα. “Απλώς φοβόμουν τα παιδιά, θέλω να ζητήσω συγγνώμη”, είπε αφού έβαλε ξανά το μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved