Το απίστευτο show της Jennifer Lopez στην Times Square χθες Πρωτοχρονιά

POP UP TEAM
/
1 Ιανουαρίου, 2021

H Jennifer Lopez άλλαξε χρονιά με το «Dream On» των Aerosmith.

Το έκανε πάλι το θαύμα της η Tζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), που δεν αφήνει λεπτό ανεκμετάλλευτο στην πολυετή καριέρα της την οποία το 2020 «εμπλούτισε» και με μια σειρά καλλυντικών με την υπογραφή της. Η 51χρονη Λατίνα ποπ σταρ, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single «In The Morning» ήταν η πρωταγωνίστρια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν του ABC («Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve») με παρουσιαστές τους Ράιαν Σίκρεστ, Λούσι Χέιλ και Μπίλι Πόρτερ – χωρίς live κοινό και εν μέσω πανδημίας.

Στην Times Square της Νέας Υόρκης το σκηνικό δεν θύμιζε σε τίποτα τις περασμένες χρονιές. Η πρόσβαση είχε από νωρίς αποκλειστεί με οδοφράγματα και μεταλλικά κιγκλιδώματα και η άλλοτε γεμάτη πλατεία με ενθουσιασμένους ανθρώπους ήταν σχεδόν άδεια.

Η παράδοση της παραμονής πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με την οποία ο κόσμος γράφει πάνω σε κονφετί την ευχή του για τη νέα χρονιά και μετά τα κονφετί εκτοξεύονται στον αέρα μόλις αλλάζει ο χρόνος, κρατήθηκε και φέτος στην Times Square. Η αλλαγή του χρόνου έγινε από τη διάσημη τραγουδίστρια της ντίσκο Γκλόρια Γκέινορ, 77 ετών, με το γνωστό τραγούδι της «I will survive» – «Θα επιβιώσω».

http://youtu.be/ePC7iHgd-Cc

Η Tζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) άλλαξε χρόνο με το «In The Morning» και για άλλη μια φορά έδωσε μια αξέχαστη performance με τις γνωστές επιτυχίες της. Η Λόπεζ τραγούδησε το «Dream On» των Aerosmith «πιάνοντας» τις απαιτητικές νότες του κομματιού, ενώ κατέβηκε από ψηλά ξεδιπλώνοντας το λευκό φόρεμά της.

Στα social σχολιάστηκε το διαμαντένιο head-piece του Valentino που κάλυπτε όλο το πρόσωπό της, ενώ η κλασική ροκ φιγούρα, με την οποία «κύλησε» στη σκηνή ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και έγινε viral.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved