Harry Styles και Olivia Wilde, επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

POP UP TEAM
/
5 Ιανουαρίου, 2021

Olivia Wilde και Harry Styles με μια κοινή εμφάνιση επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι
Ζευγάρι οι Olivia Wilde και Harry Styles! Το Χόλιγουντ υποδέχτηκε το 2021 με έναν νέο λαμπερό έρωτα και το Page Six έχει τις αποκλειστικές φωτογραφίες για να το αποδείξει. Η 36χρονη ηθοποιός Olivia Wilde (Ολίβια Γουάιλντ) χώρισε πρόσφατα από τον Jason Sudeikis με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, αλλά η ζωή συνεχίζεται! Τρυφερές φωτογραφίες της Ολίβια και του Χάρι από γάμο στο Μοντεσίτο επιβεβαιώνουν ότι είναι το νέο hot ζευγάρι του Χολιγουντ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 26χρονος Harry Styles (Χάρι Στάιλς) πέρασε από οντισιόν για την ταινία της Wilde με τίτλο «Don’t Worry Darling». Η 36χρονη ηθοποιός, που συμμετέχει και στο καστ, εντυπωσιάστηκε και δεν το έκρυψε δηλώνοντας σε συνέντευξή της στο People: «Μαζί με τη σχεδιάστρια Arianne Phillips “χορεύαμε” όταν ακούσαμε ότι είχαμε επίσημα τον Χάρι στην ταινία, γιατί γνωρίζαμε ότι έχει πραγματική εκτίμηση για τη μόδα και το στιλ. Και αυτή η ταινία αυτό έχει σκοπό. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που είναι τόσο ενθουσιώδης γιατί ορισμένοι ηθοποιοί απλά δεν νοιάζονται. Για μένα, ο Χάρι είναι πολύ μοντέρνος και βρίσκω εξαιρετικό να βλέπεις κάποιον στη θέση του να επαναπροσδιορίζει τι μπορεί να σημαίνει να είσαι άντρας με αυτοπεποίθηση». Ο χωρισμός της από τον Jason Sudeikis ήταν ήρεμος και το πρώην ζευγάρι δηλώνει αγαπημένο γιατί πάνω από όλα είναι γονείς!

http://youtu.be/tW8QXbOhdLU

Η Ολίβια Γουάιλντ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης και ακτιβίστρια. Είναι γνωστή για τον ρόλο της στην ιατρική-δραματική τηλεοπτική σειρά House (2007-2012) και για τους ρόλους της στις ταινίες Conversations with Other Women (2005), Alpha Dog (2007), Tron: Legacy (2010), Cowboys & Aliens (2011), Butter (2011), Drinking Buddies (2013), The Incredible Burt Wonderstone (2013), Rush (2013), The Lazarus Effect (2015), Love the Coopers (2015), Meadowland (2015). Το 2017 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Μπρόντγουεϊ, στον ομώνυμο ρόλο της Τζούλια στο έργο 1984. Το 2019, σκηνοθέτησε την πρώτη της ταινία, την εφηβική κωμωδία Booksmart, που έλαβε τα θετικά σχόλια των κριτικών.

http://youtu.be/L0X03zR0rQk

Το όνομά του Χάρι Στάιλς βρέθηκε στις κορυφαίες αναζητήσεις του 2020 στη Google και το νέο του σινγκλ «Treat People With kindness» περνάει το δικό του μήνυμα καλοσύνης στην εποχή της πανδημίας Ο Χάρι Στάιλς πόζαρε στo εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue για το τεύχος Δεκεμβρίου 2020 και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος άνδρας που φωτογραφίζεται σόλο στο εξώφυλλο, φορώντας φόρεμα Gucci.

Την πολυσυζητημένη φωτογράφιση υπογράφει ο Αμερικανός Τάιλερ Μίτσελ, o οποίος επίσης έγραψε ιστορία όταν έγινε ο πρώτος μαύρος φωτογράφος στη Vogue που ανέλαβε εξώφυλλο της Μπιγιονσέ τον Σεπτέμβριο του 2018. Στα διαδικτυακά σχόλια τύπου «Φέρτε πίσω τους αρρενωπούς άντρες» ο Χάρι Στάιλς απάντησε με μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία τρώει μια μπανάνα και επαναλαμβάνει ειρωνικά… «Bring Back Manly Men».

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved