Πέτρος Κωστόπουλος: Επέστρεψε από το Ντουμπάι και ξεσπά για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

POP UP TEAM
/
7 Ιανουαρίου, 2021

Στην έξοδό του από το αεροδρόμιο, ο Πέτρος Κωστόπουλος ρωτήθηκε για το ταξίδι του στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας.

Eπέστρεψε στην Αθήνα από το Ντουμπάι ο Πέτρος Κωστόπουλος και όταν πάτησε ελληνικό έδαφος βρέθηκε μπροστά σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν

Στην έξοδό του από το αεροδρόμιο ρωτήθηκε για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή, αλλά και για το όσα είδαν το φως για το ταξίδι του στα Αραβικά Εμιράτα παρά την πανδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και το βίντεο που δημοσίευσε το TLIFE, κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι με την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και πριν βγουν τα αποτελέσματα όλων των επιβατών, πήγε να φύγει από το αεροδρόμιο. Η κίνηση του αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συνεπιβατών του, με αποτέλεσμα να γίνει έντονο επεισόδιο με διαμαρτυρίες και φωνές. Ωστόσο ο ίδιος τα διαψεύδει όλα.

http://youtu.be/IGwvt8rEWgU

Την ώρα που στη χώρα μας ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας, οι εκπρόσωποι της κοσμικής Αθήνας πέταξαν για Ντουμπάι, γιατί δεν ήθελαν να χάσουν τα πάρτι και τη χλιδή.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε κόλαφο αρνητικό σχολίων και ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Ο ίδιος απάντησε στα αρνητικά δημοσιεύματα και τα άσχημα σχόλια σε βάρος του μιλώντας τηλεφωνικά σε εκπομπές, ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

http://youtu.be/DQ4Q4dbJ7d0

Εκεί, ο ίδιος κατηγορήθηκε ότι έγινε αφορμή για ένα περιστατικό διαπληκτισμού στον χώρο όπου όλοι έκαναν τεστ για κορονοϊό.

Ωστόσο, ο ίδιος διαψεύδει τα πάντα μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram.

Mε έντονο ύφος ο Πέτρος Κωστόπουλος διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν και έκανε λόγο για bullying, αλλά και για “δολοφονία χαρακτήρων”. Και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσους τον συκοφάντησαν και για εκείνον που τράβηξε το βίντεο.

Δείτε όλη την ανάρτησή του:

kostoins1

kostinst2

kostoins3

kostoins4

kostoins5

ksotonins6

kostopins7

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved