Γιώργος Λιάγκας & Φαίη Σκορδά: “Ξανά μαζί”

POP UP TEAM
/
12 Ιανουαρίου, 2021

Επιστροφή-βόμβα με τον Γιώργο Λιάγκα να γυρίζει στον ΑΝΤ-1, στο πλευρό μάλιστα της Φαίης Σκορδά

Μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ-1, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο κανάλι και μάλιστα θα είναι δίπλα στη Φαίη Σκορδά! Την είδηση έκανε γνωστή επίσημα ο ΑΝΤ-1, ο οποίος αργά το βράδυ της Δευτέρας εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του».

Στην ανακοίνωση, ο ΑΝΤ-1 γνωστοποιεί πως ο Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει το πρωινό, δίπλα στη Φαίη Σκορδά, αναβιώνοντας την εποχή που οι δυο τους πορεύτηκαν μαζί στα πλατό. «Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται» καταλήγει η ανακοίνωση.

 http://youtu.be/b_aXWsiAPfo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved