Γιάννης Πάριος: Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην δωρεά των 2 κλινών ΜΕΘ

POP UP TEAM
/
19 Ιανουαρίου, 2021

Με μια γενναιόδωρη χειρονομία προχώρησε ο Γιάννης Πάριος σε συνεργασία με τη ΜΙΝΩΣ. Αφού ο 74χρονος ερμηνευτής δώρισε δύο κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά, ανακοίνωσε πως, σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία του, τα έσοδα από τις πωλήσεις του νέου, διπλού του CD «Αχ αγάπη… αχ έρωτα» θα διατεθούν υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Για τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση, είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Βοηθάω κι εγώ στο σπουδαιότερο πράγμα στον άνθρωπο, την υγεία. Μακάρι [οι κλίνες] να είναι πάντα άδειες.[…] Ήταν μια ιδέα μου, από μόνος του είπα στη Μαργαρίτα Μάτσα και της έκανε μεγάλη εντύπωση κιόλας. Μου λέει, πώς το σκέφτηκες; Λέω, βλέπω τι γίνεται γύρω μου, απ’ τη μία. Απ’ την άλλη έχω μια αδερφούλα η οποία παιδεύεται εδώ και 3,5 χρόνια από εγκεφαλικό και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω της και είναι ένα κομμάτι της δυστυχίας μου. Στο όνομα της Ελένης, πιστεύω ότι κάνω κάτι, να την αγκαλιάσει ο Θεός».

Παρακολουθήστε την τηλεφωνική συνέντευξη του Γιάννη Πάριου στη Ναταλία Γερμανού:

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved