Θανάσης Ευθυμιάδης: “Από τη στιγμή που είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα”

POP UP TEAM
/
19 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μ’ιλησε από το “ησυχαστήριο” του για την καριέρα, τα χρόνια του Mega “Ντόλτσε Βίτα” και τον διαφορετικό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, ενώ εχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς και τις δύο κόρες του.

Ο ηθοποιός το βράδυ της Δευτέρας μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή “Τik Talk”, από το “ησυχαστήριο” του στη φύση, για την καριέρα του, τα χρόνια της θρυλικής σειράς του Mega “Ντόλτσε Βίτα”, αλλά και τον υγιεινό, διαφορετικό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει και οι φίλοι του τον αποκαλούν “μοναχό”.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής το 1987 και έζησε – όπως είπε – τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Ο ίδιος θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο “Ντόλτσε Βίτα”, δίπλα στην Αννα Παναγιωτοπούλου, και είχε κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Δυστυχώς ένας χωρισμός δεν τον άφησε να απολαύσει αυτή την επιτυχία, όπως εκμυστηρεύτηκε.

“Την ημέρα της πρεμιέρας του ‘Ντόλτσε Βίτα’ είχα έναν μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από τη γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν χρόνια αργότερα σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος”, είπε.

http://youtu.be/3OA20DiMp9s

Για τη μεγάλη επιτυχία του και τα χρήματα που έβγαζε, είπε: “Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφραζε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους, αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο και είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας, μόνος μου, και είχα οκτώ μεταφορικά μέσα… Έπαιρνα πολλά λεφτά και έλεγα στους φίλους μου: ‘Να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, στην Ουγγαρία κ.ά.’. Σε έβλεπα στενοχωρημένο, π.χ., και έλεγα: ‘Θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα’. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα”.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Από τη στιγμή που είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα
“Η Αννα ήταν μοντέλο στο Μιλάνο και μόλις ήρθε στην Ελλάδα είπε εδώ θέλω να μείνω. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη “Για την Άννα”. Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα και παραμένουμε ερωτευμένοι.

http://youtu.be/DF0ZpHIhocE

Ο ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνένετυξής του εξήγησε πώς άρχισε να αλλάζει η ζωή του: Άρχισαν να ψάχνομαι μέσα μου. Ήθελα να έχω κόρες. Ήμουν μέσα στη γέννα και στις δυο κόρες μου και έδωσα υπόσχεση ότι θα είμαι δίπλα τους και το έκανα”.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης περπατά σε σπασμένα γυαλιά
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει -όπως είπε- δικούς του τρόπους για αν ξεπερνά τους φόβους του. Ενας από αυτούς είναι και το να περπατά πάνω σε σπασμένα γυαλιά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο ηθοποιός έδειξε στον Αντώνη Σρόιτερ τον τρόπο να περπατά στα γυαλιά και πώς αυτό τον βοηθά να ξεπεράσει τους φόβους του. Ετσι, οι δύο άντρες περάτησαν πάνω στα σπασμένα γυαλιά, όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο.

http://youtu.be/U0h59zNevOU

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved