Αργύρης Πανταζάρας: «Απεχθάνομαι τον ρόλο του Τάκη. Σε μια σκηνή μιλούσα τόσο άσχημα στη Δρόσω, που δεν άντεξα»

POP UP TEAM
/
21 Ιανουαρίου, 2021

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δυσκολίες του να υποδύεται έναν «κακό» που δεν είναι μονοδιάστατος στο Διαφάνι, στις «Άγριες Μέλισσες».

ΟΑργύρης Πανταζάρας, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2Night Show», μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις προκλήσεις του ρόλου του, του «Τάκη», του να υποδύεσαι έναν «κακό» στο Διαφάνι, στις «Άγριες Μέλισσες», σε μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων χρόνων.

«Είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος του Τάκη για μένα. Αυτό το “ορφανός” μού βγάζει κάτι που δεν έχει ρίζες. Κανένας δεν είναι κακός από τη θέλησή του. Αυτός ο άνθρωπος έτσι έχει μάθει να διεκδικεί, να επιβιώνει. Επίσης στο Διαφάνι δεν είναι κανένας καλός άνθρωπος. Είναι μια μάχη, ένα Κολοσσαίο».

Ο Πανταζάρας συνέχισε λέγοντας: «Εγώ αυτόν το ρόλο τον αντιμετώπισα σαν μπαλαντέρ. Με την έννοια ότι είναι ένας εισβολέας, παίρνει το ρόλο του θεατή, μπαίνει μέσα στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αρχίζει και σταματάει το θέατρο, αρχίζει και απογυμνώνει όλα όσα κρύβονται πίσω από τα σπίτια και απλώνει μπαρούτι σε όλη την πλατεία».

Όταν ρωτήθηκε από τον Αρναούτογλου για την έρευνα που έκανε γύρω από τον ρόλο του, σχολίασε πως «έψαξα στις ταινίες μας ρόλους σαν του Τάκη, αλλά έβλεπα πάντα μια κλισέ αντιμετώπιση και είπα, ώπα. Μουστάκι, πουκάμισο και μαγκιά. Ό,τι έχει ο καθένας στη συλλογική του μνήμη. Αλλά εγώ ήθελα με τη δική μου αισθητική να τον κάνω τρισδιάστατο. Θυμώνει, είναι γελοίος, πονάει, γελάει, ερωτεύεται, διεκδικεί, ζητάει συγγνώμη, έχει όνειρα, μεθάει, ξεμεθάει. Θέλω έναν ανάγλυφο ρόλο ο οποίος δεν εξυπηρετεί εμένα, αλλά το τι ξυπνάει στον θεατή».

Όπως προσθέτει, σχετικά με τις απαιτήσεις και τις παγίδες του ρόλου: «Τον απεχθάνομαι τον Τάκη, αλήθεια σου λέω. Έκανα μια σκηνή που μιλούσα με τόσο άσχημο τρόπο στη Δρόσω, που πραγματικά εγώ δεν άντεξα, δεν άντεχα να μιλάω έτσι σε άνθρωπο».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

http://youtu.be/hXk924sHO64

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved