Jennifer Lopez: Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η ψυχοθεραπεία

POP UP TEAM
/
26 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Στην συνέχεια, η 51χρονη σταρ αναφερόμενη στα παιδιά της, μίλησε για τις συμβουλές που τους δίνει και μεταξύ άλλων είπε πως προσπαθεί να κάνει τα 12χρονα δίδυμα Emme και Max να αντιμετωπίζουν τη ζωή θετικά.

Μπορεί η Jennifer Lopez να αποτελεί είδωλο για εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον πλανήτη και πολλές από αυτές να προσπαθούν με κάθε τρόπο να της μοιάσουν, ωστόσο η ίδια στο παρελθόν αντιμετώπιζε προβλήματα αυτοεκτίμησης.

Μιλώντας στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Youtube, Coach Conversations, η λατίνα σταρ αποκάλυψε μερικές συγκλονιστικές πληροφορίες για τη ζωή της και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιλογή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, αλλά και για τον τρόπο που έμαθε να αγαπά τον εαυτό της.

«Θυμάμαι όταν έκανα ψυχοθεραπεία στην αρχή, περίπου τη δεκαετία των 30 μου, και υπήρχαν πολλές συζητήσεις σχετικά με την αγάπη για τον εαυτό μου. Και έλεγα ‘Αγαπάω τον εαυτό μου’. Αλλά, προφανώς, στις προσωπικές μου σχέσεις, έκανα όλα εκείνα τα πράγματα που δεν έδειχναν να αγαπάω πολύ τον εαυτό μου, αλλά ούτε που καταλάβαινα το σκεπτικό αυτού. Χρειάστηκε χρόνος, είναι ένα ταξίδι και παραμένει ένα ταξίδι για εμένα» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στην συνέχεια, η 51χρονη σταρ αναφερόμενη στα παιδιά της, μίλησε για τις συμβουλές που τους δίνει και μεταξύ άλλων είπε πως προσπαθεί να κάνει τα 12χρονα δίδυμα Emme και Max να αντιμετωπίζουν τη ζωή θετικά. «Πιστεύω πραγματικά πως εμείς καθορίζουμε τις ζωές μας. Και πάλι, όχι μόνο με τις πράξεις μας και με τα πράγματα που κάνουμε, αλλά και με τα πράγματα που σκεφτόμαστε και τη συζήτηση που έχουμε με τον εαυτό μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

http://youtu.be/nrt7VRR-a_Q

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved