Η Σελίν Ντιόν λατρεύει τον γιο της, Ρενέ Τσαρλς, που μόλις έγινε 20 ετών. Η τρυφερή φωτογραφία στο ίνσταγκραμ

POP UP TEAM
/
27 Ιανουαρίου, 2021

Η Σελίν Ντιόν έχει δείξει πολλές φορές πως για εκείνη, ό,τι κι αν συμβεί, πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια της. Η διάσημη τραγουδίστρια που άφησε για πολλά χρόνια στην άκρη την καριέρα της για να σταθεί μέχρι το τέλος στο πλευρό του συζύγου της που νόσησε από καρκίνο, λατρεύει τα τρία παιδιά που απέκτησε μαζί του, τον 20χρονο Ρενέ Τσαρλς και τα 10χρονα σήμερα δίδυμα Νέλσον και Έντι.

Μάλιστα ο Ρενέ έχει κληρονομήσει την κλίση της μητέρας του στη μουσική και ασχολείται με το χιπ χοπ, χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Big Tip, κάτι που δεν φανερώνει πουθενά το ποιοι είναι οι υπερδιάσημοι γονείς του.

Με αφορμή τα 20α γενέθλια του, λοιπόν, η Ντιόν θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια όχι μόνο με μία φωτογραφία στην οποία οι δυο τους κοιτάζονται με λατρεία στα μάτια, αλλά και με ένα όμορφο κείμενο που δείχνει την απέραντη αγάπη της.

«Ρενέ Τσαρλς, γιε μου,

Πριν από 20 χρόνια, είχα την ευλογία να ακούσω τη λέξη μαμά για πρώτη φορά. Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε και άλλαξες τη ζωή μας για πάντα. Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι πέρασαν ήδη δύο δεκαετίες. Έχεις το χρώμα του ουρανού στα μάτια σου και το ίδιο χρώμα έχει και η αγάπη μας. Βγες εκεί έξω και αγκάλιασε τη ζωή. Και θυμήσου να μη σταματάς ποτέ να πιστεύεις τον εαυτό σου, γιατί εγώ πιστεύω σε σένα. Επίσης, θυμήσου ότι ο πατέρας σου σε βλέπει και σε καθοδηγεί. Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ. Χρόνια πολλά, Ρενέ Τσαρλς -Μαμά, Νέλσον και Έντι xx…», έγραψε χαρακτηριστικά στο ίνσταγκραμ η Σελίν Ντιόν.

Δείτε την ανάρτηση της Σελίν Ντιόν:

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved