Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος και η νοσοκόμα σύντροφος

POP UP TEAM
/
8 Φεβρουαρίου, 2021

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να μην κρατάει κανένα μυστικό στις συνταγές του, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει κρυφή την προσωπική του ζωή.

Εν μέσω lockdown ο Άκης Πετρετζίκης δεν σταμάτησε να κάνει live μέσα από το σπίτι του, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο πού ζει και μαγειρεύοντας στην κουζίνα του σπιτιού του.

Ωστόσο, κατάφερε να κρατήσει κρυφό ένα σημαντικό μυστικό. Την αγαπημένη του. Ο 36χρονος τηλεοπτικός σεφ κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του, ωστόσο αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό την πιο ευχάριστη είδηση της ζωής του. Τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η σύντροφός του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, και μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίζει ήδη και το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Με βάση λοιπόν τις ίδιες πληροφορίες, ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του θα αποκτήσουν σύντομα ένα αγοράκι και ο καταξιωμένος σεφ ανυπομονεί για τη στιγμή που θα συναντήσει για πρώτη φορά τον γιο του. Εξάλλου, φάνηκε και στο ποστ που δημοσίευσε στο instagram, ότι περιμένει εναγωνίως τον… μικρό του σεφ.

aki1562

Ποια είναι η αγαπημένη του
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η εκλεκτή της καρδιάς του διάσημου σεφ δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής ή της τηλεόρασης, αλλά εργάζεται ως νοσοκόμα.

Το όνομα της συντρόφου του Άκη Πετρετζίκη είναι Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και είναι μία εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα.

Ακόμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από τα social media και η σχέση τους δεν είναι μακροχρόνια, ωστόσο είναι έτοιμοι για να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα της κοινής ζωής τους.

 akisppsmsm

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι που θα αποκτήσει σε λίγους μήνες το πρώτο του μωράκι, πριν από λίγο καιρό αναζητούσε ένα σπίτι στη Γλυφάδα για να “στήσει” τη νέα του ζωή.

http://youtu.be/CIc3bGhohqU

Αυτή την περίοδο, ο σεφ βρίσκεται στο εξωτερικό για τα γυρίσματα της εκπομπής του και συγκεκριμένα στη Γλασκώβη, ωστόσο το μυαλό του είναι στην Ελλάδα.

akka

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved