Ο Βενσάν Κασέλ και η πανέμορφη 23χρονη σύντροφός του σε νέα φωτογράφιση

POP UP TEAM
/
8 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το 23χρονο μοντέλο Τίνα Κουνακέι πόζαρε εντυπωσιακά με τον 54χρονο ηθοποιό με αφορμή μια νέα capsule συλλογή που σχεδίασε για γαλλικό brand.

Η Τίνα Κουνακέι σχεδίασε μια capsule collection για το The Kooples και με αυτή την αφορμή μαζί με τον σύντροφό της Βενσάν Κασέλ έγιναν τα νέα πρόσωπα του γαλλικού brand και το καινούριο εξώφυλλο του γαλλικού Madame Figaro. Πανέμορφο το 23χρονο μοντέλο, μοιάζει να συμπληρώνει, με τα στρογγυλά χαρακτηριστικά του, τις έντονες γωνίες του 54χρονου ηθοποιού, όπως σχολίασε το περιοδικό στο κείμενο της συνέντευξης που του παραχώρησε το ζευγάρι.

Ο Κασέλ ήταν παντρεμένος με τη Μόνικα Μπελούτσι από το 1999 μέχρι το 2013, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τη 15χρονη Ντέβα και τη 10χρονη Λεονί. Το 2018 ο Γάλλος σταρ παντρεύτηκε την Κουνακέι και μαζί της έχει αποκτήσει μία ακόμα κόρη, την Αμαζονία, σχεδόν δύο ετών σήμερα.

Το ζευγάρι, που δηλώνει αχώριστο, έχει δημιουργήσει μια «κοσμοπολίτικη» οικογένεια, όπως σχολίασε και το περιοδικό, που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στο Παρίσι, το Ρίο ντε Τζανέιρο και τη νοτιοδυτική Γαλλία. «Ταξιδεύουμε ασταμάτητα και η κόρη μας, Αμαζονία, έχει ήδη γυρίσει δύο φορές τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά ο Κασέλ. «Ως αποτέλεσμα, μιλάμε πολλές γλώσσες. Η Τίνα, από τότε που τη γνώρισα έχει αποκτήσει μεγάλη ευφράδεια στα ισπανικά, τα αγγλικά, αλλά και τα πορτογαλικά». 

Ο ίδιος σχολίασε στο περιοδικό σχετικά με τη «μοίρα» του να περιστοιχίζεται από γυναίκες και κόρες: «Είμαι κάτι ανάμεσα σε βασιλιά και σκλάβο, εξαρτάται με τη χρονική στιγμή, αλλά το απολαμβάνω. Ανέκαθεν περιστοιχιζόμουν από γυναίκες και κορίτσια, είναι η ζωή μου. Από την άλλη, έχω κυρίως άντρες φίλους».

Για τις κόρες του, Ντέβα, Λεονί και Αμαζονία, είπε: «Έχουν ως πρότυπα ισχυρές μητέρες, γυναίκες που δεν αφήνουν κανέναν να τις κοροϊδέψει, που είναι ανεξάρτητες και δραστήριες. […] Ξέρω ότι δεν θα θεωρήσουν ποτέ τον εαυτό τους κατώτερο από τους άντρες».

Πώς όμως έχουν διαχειριστεί, ως ζευγάρι, την καραντίνα και το γεγονός ότι πολλά τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πρότζεκτ του Κασέλ έχουν μπει στον πάγο λόγω της πανδημίας: «Είμαστε συνέχεια μαζί» είπε ο ίδιος. «Εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε διάφορες σειρές, όπως οι “Euphoria”, “Emily in Paris”, “Peaky Blinders”».

Η Κουνακέι, με τη σειρά της πρόσθεσε: «Βασικά, είμαστε αχώριστοι. Παρόλο που και οι δύο εργαζόμαστε πολύ, δεν μπορούμε να μείνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ο ένας μακριά από τον άλλο». «Όταν ένα ζευγάρι θέλει να είναι μαζί, βρίσκει τον τρόπο» όπως καταλήγει ο Κασέλ.

Δείτε τους Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κουνακέι στο νέο εξώφυλλο του Madame Figaro:

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved