Νικόλ Κίντμαν: Θεατής στην όπερα του Σίδνεϋ ενοχλήθηκε και την χτύπησε- Η αντίδραση του συζύγου της

POP UP TEAM
/
8 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

“Θερμό επεισόδιο” στην όπερα για τη Νικόλ Κίντμαν και τον σύζυγό της. Θεατής την χτύπησε με το πρόγραμμα της παράστασης. Η αντίδραση του Κιθ Έρμπαν.

Μια απρόσμενη περιπέτεια βίωσαν η Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της Κιθ Έρμπαν οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες έκαναν μια έξοδο για να παρακολουθήσουν όπερα στο Σίδνεϋ .

Αυτή ήταν μια από τις πρώτες εξόδους της διάσημης 53χρονης ηθοποιού αφότου ολοκλήρωσε την υποχρεωτική καραντίνα στην Αυστραλία, έχοντας μαζί της τον σύζυγο της και τη μητέρα της, Janelle.

nic2

Οι τρεις τους παρακολούθησαν την παράσταση Merry Widow στην παγκοσμίου φήμης Όπερα του Σίδνεϋ. Και οι τρεις λάτρεψαν την παράσταση και ο ενθουσιασμένος Κιθ κατά τη διάρκεια του φινάλε, σηκώθηκε όρθιος για να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές. Η Νικόλ ακολούθησε τον σύζυγό της και σηκώθηκε και εκείνη. Ωστόσο, ένας θεατής που καθόταν πίσω από το διάσημο ζευγάρι ενοχλήθηκε και τους ζήτησε να καθίσουν στις θέσεις τους.

Όταν ο Κιθ αρνήθηκε να καθίσει στη θέση του, ο θεατής της όπερας χτύπησε την Κίντμαν με το πρόγραμμα της παράστασης που κρατούσε στα χέρια του.

nic1

Έξαλλος ο Κιθ Έρμπαν τον κατηγόρησε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και κάλεσε τους σωματοφύλακες να πάρουν την Κίντμαν και τη μητέρα της από την αίθουσα. Η ασφάλεια της όπερας παρενέβη επίσης ενώ έκαναν και κλήση στην αστυνομία, καθώς η διάσημη ηθοποιός φαινόταν κλονισμένη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άντρας 53 ετών και ένας άντρας 67 ετών παρευρίσκονταν στο κέντρο ψυχαγωγίας όταν ξέσπασε επεισόδιο ανάμεσά τους. Οι αξιωματικοί μίλησαν και στους δύο άνδρες και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Παρά το δυσάρεστο περιστατικό, η Κίντμαν δεν αποχώρησε αλλά παρέμεινε και χαιρέτησε τους πρωταγωνιστές στα παρασκήνια.

H πρώτη έξοδος μετά την καραντίνα στο σπίτι της
Η Νικόλ Κίντμαν ήλπιζε ότι αυτή θα ήταν μια πιο διασκεδαστική βραδινή έξοδος, αφού ολοκλήρωσε πρόσφατα την υποχρεωτική καραντίνα της, μετά την επιστροφή της από το ταξίδι της στην Ιρλανδία για τις ανάγκες της ταινίας του Robert Eggers ‘Viking, The Northman, με τους Alexander Skarsgård και Ethan Hawke.

Στην ηθοποιό δόθηκε άδεια να περάσει την καραντίνα το έκτασης 45 στρεμμάτων σπίτι της, περίπου 68 μίλια νοτιοδυτικά του Σίδνεϊ.

Η κυβέρνηση επέτρεψε στη σταρ του Χόλιγουντ να περάσει την περίοδο της καραντίνας στην ιδιοκτησία των 3,6 εκατομμυρίων λιρών, και όχι σε ένα εγκεκριμένο από το κράτος ξενοδοχείο, στο οποίο μένουν για κάποιες μέρες όλοι οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στην Αυστραλία, για την απότρεψη της εξάπλωσης του κορονoϊού.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved