Κωνσταντίνος Τζούμας: “Τίμησα δεόντως το σεξ και τα ναρκωτικά στη ζωή μου”

POP UP TEAM
/
9 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

“Διασώθηκα εξαιτίας ενός εσωτερικού κουδουνιού που έλεγε… μέχρι εδώ σε παίρνει, βάλε την καμπαρντίνα σου κι εξαφανίσου” εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν σήμερα ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος μίλησε χωρίς αναστολές για την εποχή που, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, τίμησε δεόντως στο σεξ και τις ουσίες.

Είπε ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός: “Τίμησα δεόντως στη ζωή μου το “sex and drugs”. Το κορμί στη… διαπασών, προς κάθε κατεύθυνση. Μετά υπήρξαν τα drugs, διάφορες ουσίες κλπ… Εκείνη την εποχή ήταν και τα μόδας, όλοι έκαναν. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπεις σε σπίτι και δη στο Μανχάταν που ζούσα και να μην στρίβει κάποιος ένα τσιγάρο ή να κάνει κάποια γραμμή! Αλλά υπήρχε κάποιο “εσωτερικό κουδούνι” που έλεγε ότι… μέχρι εδώ σε παίρνει, βάλε την καμπαρντίνα σου κι εξαφανίσου, δεν σε παίρνει για παραπάνω. Και μάλλον διασώθηκα εξαιτίας αυτού”, είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Και πρόσθεσε: “Όταν έβλεπα ότι τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν, τα μάζευα κι έφευγα και εν πάση περιπτώσει έφτασα μέχρι εδώ που έφτασα. Πολλοί φίλοι μου έχουν χαθεί σε όλη αυτή τη διαδρομή, δεν υπάρχουν πια, δεν είναι εν ζωή. Έχω χάσει φίλους από ναρκωτικά, από AIDS… Το να επιμένεις σε έναν τρόπο ζωής, τελικά θα το πληρώσεις. Πρέπει να βλέπεις τι γίνεται και να αλλάζεις”.

“Είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών, τότε ήταν της μόδας οι εκτρώσεις”
Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Τζούμας είχε αναφερθεί σε πτυχές της ζωής του που δεν ήταν γνωστές, από την περίοδο που ζούσε στη Νέα Υόρκη την δεκαετία του ’60 ’70 όπου το σεξ ήταν απενεχοποιημένο και προς κάθε κατεύθυνση.

Ακόμα, μιλώντας για το θέμα του γάμου αποκάλυψε ότι σήμερα θα είχε πέντε παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες, αλλά προχώρησαν σε άμβλωση.

Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είχα παντρευτεί στην Αμερική κι αυτό μου έγινε δώρο από την Αγγλίδα σύζυγό μου για την πράσινη κάρτα. Δεν ήταν ότι επείγει να γίνει γάμος. Υπήρχε πάθος. Αυτός ο γάμος κράτησε 3,5 χρόνια και μετά ήρθε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και ετέθη ένα θέμα.

Εγώ είπα ότι δεν είμαι διατεθειμένος από εδώ και στο εξής να δουλεύω για το γάλα του παιδιού μου κι ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα κάποια στιγμή. Εκείνη ήταν Αγγλίδα της είπα πώς το βλέπεις το θέμα; Τελικά το ρίξαμε το παιδί, εκείνη την εποχή ήταν της μόδας οι εκτρώσεις. Θέλω να σου πω ότι για εκείνη την εποχή είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών.

Υπήρχε αυτό το πράγμα από τις γυναίκες ότι αν εσύ δεν θέλεις μία, εγώ δεν θέλω δέκα. Ναι θα είχα πέντε παιδιά από διαφορετικές γυναίκες.

Δεν ξέρω αν αγάπησα ποτέ για να απαντήσω. Ήμουν κάθε φορά ερωτευμένος, αν και τότε ήταν λίγο και σκέτο κορμί, μόνο για την πράξη. Δεκαετία του ’60 ’70 στη Νέα Υόρκη το σεξ ήταν απενεχοποιημένο και προς κάθε κατεύθυνση.

http://www.youtube.com/watch?v=d2bPlePPBtI

Το AIDS, τα ναρκωτικά και η διαθήκη του
Σε συνέντευξή του πριν από έναν χρόνο, ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής του:

Για το τι έκανε την περίοδο που εμφανίστηκε το AIDS: “Απείχα. Μου ήταν αδύνατον να κάνω χρήση προφυλακτικού. Μέχρι να γίνει η διαδικασία, η στύση πήγαινε περίπατο. Η στύση είναι ένα περίεργο πράγμα καθώς μεγαλώνεις. Όταν την χρειάζεσαι, δεν προκύπτει και, όταν προκύπτει, δεν έχεις κανέναν να τη μοιραστείς”.

Για να ναρκωτικά: “Δοκίμασα ναρκωτικά αλλά με μέτρο και μια δεδομένη στιγμή φορούσα το παλτό μου και έφευγα. Δεν με ενδιέφερε να κολλήσω με ενδιέφερε να περνάω από διάφορα γκέτο αλλά δεν ήθελα να κολλήσω”.

Για το τι θα περιέχει η διαθήκη του: “Η διαθήκη μου θα έχει μέσα αέρα κοπανιστό υποθέτω, δεν έχει μείνει τίποτα. Γιατί όταν κάτι μου τελειώσει το δίνω. Παρόλο που ζω σε ένα σπίτι που είναι πλέον αποθήκη και δεν δέχομαι κόσμο, δεν θα βρουν απολύτως τίποτα.”.

http://youtu.be/9K5Ce1IiLsM

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved