Σάιλο Τζολί Πιτ: H κίνηση που πλήγωσε τον Μπραντ Πιτ και το μυστικό προφίλ στα social media

POP UP TEAM
/
11 Φεβρουαρίου, 2021

Η κίνηση της Σάιλο Τζολί Πιτ που πλήγωσε τον πατέρα της Μπραντ Πιτ – Ο ρόλος της μητέρας της.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι παρά το διαζύγιο των γονιών της η Σάιλο Τζολί Πιτ διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πατέρα της Μπραντ Πιτ, στον οποίο μάλιστα είχε μεγάλη αδυναμία. Πηγές από την οικογένεια είχαν πει ότι η 15χρονη Σάιλο λατρεύει τον πατέρα της και της λείπει πολύ μετά το διαζύγιο.

Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους είχαν πει ότι η Τζολί εμποδίζει τον Πιτ από το να περνάει χρόνο με τα παιδιά του, ενώ ο Πιτ της έχει απαγορεύσει να φύγει στο εξωτερικό για να ζήσει εκεί μόνιμα με τα παιδιά τους, μέχρι αυτά να ενηλικιωθούν.

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα θέλουν τη Σάιλο να έχει αφαιρέσει το επώνυμο του πατέρα της από το μυστικό προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνεί με τους φίλους της.

Την ώρα που το διαζύγιο του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ με την 45χρονη Τζολί φαίνεται να οδεύει προς τα δικαστήρια, καθώς υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους, όλη αυτή η περιπέτεια φαίνεται πως δεν έχει κάνει καλό στα παιδιά τους .

Η απόφαση της Σάιλο να αφαιρέσει το επίθετο Πιτ από το όνομά της θεωρείται από πολλούς ως ένα δείγμα επιδείνωσης της σχέσης με τον πατέρα της και αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα για τον ηθοποιό.

Μια πηγή δήλωσε στην The Mirror: “Αυτό είναι ένα τεράστιο χτύπημα για τον Μπραντ Πιτ και ένα σημάδι πως θα μπορούσε να χάσει την Σιλό από την Αντζελίνα. Αν και δεν είναι σίγουρο πως πρόκειται για κάτι κακό, είναι ωστόσο ένα πλήγμα”. Η πηγή πρόσθεσε επίσης πως ο Μπραντ Πιτ “ζει και αναπνέει για τα παιδιά του” και πως “η οικογένειά είναι τα πάντα γι’ αυτόν. Γι’ αυτό και πρέπει να τον πονάει πολύ”.

Πριν από δύο χρόνια πηγές ανέφεραν ότι ο Μπραντ Πιτ και η κόρη του Σάιλο είχαν διατηρήσει τις καλύτερες σχέσεις μετά τον χωρισμό τον Σεπτέμβριο του 2016. Μπαμπάς και κόρη μιλούσαν καθημερινά στο facetime, και η Σάιλο είχε φτάσει σε σημείο να θέλει να φύγει από το σπίτι για να μείνει μαζί του.

Ωστόσο, μεγαλώνοντας φαίνεται να έχει αλλάξει συμπεριφορά, και είναι πολύ πιθανό η μητέρα της να ευθύνεται για αυτή την εξέλιξη.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved