Η σκληρή ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Σταμάτη Γονίδη: “Φαντάζομαι ότι θα έχω βιαστεί κι εγώ – Αυτό δεν λέτε;”

POP UP TEAM
/
16 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η σκληρή ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Σταμάτη Γονίδη

Σάλος έχει ξεσπάσει από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη περί βιασμού, με το Γιώργο Χρανιώτη να προχωρά σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση απαντώντας στον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο σχολιάζει καυστικά τις επίμαχες δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη.

“Φαντάζομαι κύριε Γονίδη, ότι και εγώ που έχω πάει σε πολλά σπίτια συναδέλφων και σκηνοθετών για να δουλέψω ή να κουβεντιάσω, μάλλον θα έχω βιαστεί. Αυτό δεν συνεπάγεται από τα λεγόμενά σας;”.

 xraniot

Υπενθυμίζουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή “Σου Κου Family” στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει για το θέμα ο τραγουδιστής, “όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό, με συνέπεια να τον κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις”, είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Kόλαφος η Φιλίτσα Καλογεράκου κατά του Γονίδη
Επίθεση προς τον Σταμάτη Γονίδη με αφορμή τις δηλώσεις του περί βιασμού, έκανε και η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved