Αγγελική Ηλιάδη: “Παραγωγός με κλείδωσε και με έριξε στο κρεβάτι – Του έγδαρα όλη τη μούρη”

POP UP TEAM
/
26 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Αγγελική Ηλιάδη περιέγραψε την προσπάθεια ασέλγειας σε βάρος της αλλά και τη στάση της δισκογραφικής της εταιρείας.

Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη που έκανε η Αγγελική Ηλιάδη η οποία μίλησε πρώτη φορά δημόσια για μία τραυματική εμπειρία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην αρχή της καριέρας της, όταν ο παραγωγός της επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της.

“Είχα μόλις υπογράψει συμβόλαιο με την πρώτη μου δισκογραφική εταιρεία και είχα γνωρίσει τον τότε παραγωγό μου. Δυστυχώς, είναι πολύ σύνηθες άνθρωποι με εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα κορίτσι νέο, σεμνό, που έχει μπει σε μία δουλειά και θέλει να προχωρήσει. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο” εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Alpha “Μεσάνυχτα”.

“Εγώ είχα αντιδράσει πολύ ωραία. Βλέποντας και διάφορες καταγγελίες, εγώ τότε είχα απίστευτο θάρρος και θράσος. Αυτός προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη να ακούσουμε τραγούδια που υποτίθεται ότι είχαν γραφτεί για εμένα, με πήγε και με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη τη μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα” πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Παράλληλα, εξήρε τη στάση της τότε εταιρείας της, η οποία απομάκρυνε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όταν η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για το τι της συνέβη.

“Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στα γραφεία της τότε εταιρείας μου με το συμβόλαιο στο χέρι, πήγα στον διευθυντή ουρλιάζοντας και έσκισα το συμβόλαιο. Ο κύριος αυτός ήταν στο γραφείο του. Τα είπα σε όλους μέσα στην εταιρεία και τον έδιωξαν. Δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εγώ τότε εκτίμησα τη στάση της εταιρείας” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Εγώ αντέδρασα τότε έτσι, αλλά η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα και δύναμη. Δεν έχει σημασία το πότε, αλλά το να λέγονται” συμπλήρωσε.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 8ο λεπτό:

 http://youtu.be/GGFGFPf0RQo

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved