Ράμερ Γουίλις: H κόρη της Ντέμι Μουρ & του Μπρους Γουίλις δίνει μάχη με την κατάθλιψη & παθαίνει κρίσεις πανικού

POP UP TEAM
/
26 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Ράμερ Γουίλις, η κόρη των διάσημων ηθοποιών Ντέμι Μουρ και Μπρους Γουίλις, δίνει μάχη με την κατάθλιψη και παθαίνει κρίσεις πανικού.

H Ράμερ Γουίλις, κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, μίλησε στους θαυμαστές της για τη μάχη που δίνει με το άγχος και τη ψυχική διαταραχή. Η Ράμερ, μίλησε σχετικά με την κρίση που διανύει η ψυχική της υγεία, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο βίντεο, η νεαρή σταρ, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο που εξηγούσε τι περνάει.

Το ποστ της Ράμερ Γουίλις για τις κρίσεις άγχους
“Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, καθώς πιστεύω πως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει πολλές πλευρές και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες που δεν είναι ορατές έξω από τα social media. Έχω κρίση άγχους από χθες, αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω και κάποιες φορές με κάνει να νιώθω ότι πεθαίνω. Ζαλίζομαι και έχω ταχυκαρδία.

Κάποιες φορές νιώθω πως μια δύναμη ανώτερη από εμένα έχει καταβάλει το μυαλό μου και με ελέγχει ψυχικά αλλά και σωματικά. Έχω καταλάβει πως το χειρότερο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ να το πολεμήσω και να αντιστέκομαι σε αυτό. Έτσι βρίσκομαι εδώ, μπροστά σας, νιώθοντας πως θα καταρρεύσω, ακόμα και αν ξέρω πως αυτό δεν θα γίνει, αφήνομαι σε αυτό το άβολο συναίσθημα όσο τρομακτικό και επίπονο και αν είναι. 

Την επόμενη ημέρα η νεαρή τους ενημέρωσε μέσω Instagram, πως ένιωθε πολύ καλύτερα και ευχαρίστησε όσους της έστειλαν τις ευχές τους.

Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία της όπου χαμογελάει και δείχνει εμφανώς ανανεωμένη, και έγραψε στη λεζάντα:

Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας σχετικά με το χθεσινό μου βίντεο. Ήταν πολύ σημαντικά για εμένα. Ένιωσα την αγάπη και την υποστήριξη που χρειαζόμουν. Αποφάσισα να ξεκινήσω δυναμικά τη μέρα μου σήμερα, φορώντας το αγαπημένο μου φόρεμα, βάζοντας υπέροχη μουσική και χορεύοντας ξέφρενα.”

Στο παρελθόν, η κόρη των διάσημων ηθοποιών έχει υπάρξει εθισμένη στο αλκοόλ και έχει μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για να απεξαρτηθεί.

Ωστόσο, έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία προσπαθεί να ξεπεράσει με τη βοήθεια της οικογένειάς της.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved