Αγγελική Λάμπρη: Νομίζω ήρθε η ώρα οι θύτες να φοβηθούν πάρα πολύ και να κρυφτούν

POP UP TEAM
/
28 Φεβρουαρίου, 2021

Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε στην εκπομπή “After dark” στο σκαι και αναφέρθηκε στην απόφαση της να καταγγείλει τον γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τώρα νιώθει πιο δυνατή και πιο χαρούμενη.

“Γύρισα από το Survivor, από μία εντελώς άλλη διάθεση και ήρθα εδώ, είχε γίνει η καταγγελία από τη Σοφία Μπεκατώρου. Υποκλίνομαι στη δύναμη αυτής της γυναίκας. Ήταν κάτι το οποίο είχαμε βιώσει όλες μαζί, ακριβώς το ίδιο περιστατικό, το είχαμε μέσα μας, το είχαμε συζητήσει, ήταν μέσα μας τόσο πολύ έντονα και λέγαμε όλες ότι κάποια στιγμή θα θέλαμε να βγει. Να μπορούμε να το πούμε γιατί όταν βιώνεις κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο να το κουβαλάς μέσα σου”, είπε η γνωστή ηθοποιός.

“Εγώ ένας από τους λόγους που έκανα αυτή την καταγγελία είναι ότι τότε ένιωσα πολύ θυμό και οργή γιατί δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσουμε. Νομίζω ότι η κοινωνία ήταν έτοιμη να ακούσει κάτι τέτοιο… Τότε ένιωσα πολύ μόνη μου, ένιωσα φόβο, τρόμο, δεν ήξερα πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει. Μετά ο θυμός αυτός δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου που δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσω. Είπα την αλήθεια μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Αγγελική Λάμπρη.

“Ο στόχος ήταν να κάνουμε ανθρώπους να μιλήσουν, να ενθαρρύνουμε θύματα που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο, να μην φοβούνται. Ντροπή και φόβο πρέπει να νιώθει ο θύτης και όχι το θύμα… Νομίζω ήρθε η ώρα οι θύτες να φοβηθούν πάρα πολύ και να κρυφτούν… Δεν μπορεί ο καθένας επειδή είναι μεγάλος καλλιτέχνης, επειδή είναι τρελός, να κάνει ό,τι του έρχεται στο κεφάλι και να είναι ανεκτό. Μία τέτοιου είδους συμπεριφορά δεν θα είναι ανεκτή από κανέναν πια. Είμαι σίγουρη για αυτό”, σημείωσε και πρόσθεσε:

“Νιώθω πολύ δυνατή, νιώθω χαρούμενη, γιατί σε όλο αυτό είμαστε όλοι μαζί… Νιώθω πολύ καλά που βγήκε όλο αυτό από μέσα μου. Αντέδρασα αργά, αλλά αντέδρασα. Λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη που δεν αντέδρασα χρόνια πριν. Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα”.

http://youtu.be/Lab4smlwOGo

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved