Η σέξι εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο πλευρό του Μάικλ Ντάγκλας- 21 χρόνια μαζί

POP UP TEAM
/
2 Μαρτίου, 2021

Η σέξι και chic εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο πλευρό του Μάικλ Ντάγκλας με μαύρο φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συγκέντρωσε όλα τα φώτα πάνω της και καθόλου αδίκως, κατά τη διάρκεια της τελετής των Χρυσών Σφαιρών μια μια σέξι και chic εμφάνιση με μαύρο φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο δίπλα στον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας.

Η 51χρονη σταρ φάνηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη μετά από την περίοδο της καραντίνας, τονίζοντας τα μακριά πόδια της και το λαμπερό της πρόσωπο.

Το μαύρο μακρύ φόρεμα με το γεωμετρικό ντεκολτέ και το μεγάλο σκίσιμο, τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της και αναδείκνυε τη μεσογειακή ομορφιά της.

 Στο πλευρό της ο 76χρονος σύζυγός της, μαζί με τον οποίο παρουσίασαν ένα από τα βραβεία της τελετής, που φέτος δεν είχε καμία σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Η Κάθριν Ζέτα Tζόουνς αποθεώνει τον Μάικλ Ντάγκλας – Πάντα χαμογελάω μαζί σου
Το ζευγάρι φέτος συμπληρώνει 21 χρόνια γάμου και έχει καταφέρει να διατηρήσει ζωντανό τον έρωτά τους, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην κοινή διαδρομή τους (δες παρακάτω).

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στα social media από την καθημερινότητά του, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται την αγάπη της για τον σύζυγό της.

Μπορεί η γαμήλια ζωή τους να κλυδωνίστηκε το 2013, όμως οι δυο τους παραμένουν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ και έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 20χρονο Ντίλαν Μάικλ και της 17χρονη Κάρις Ζέτα Ντάγκλας.

Σε νέα της ανάρτηση, η Τζόουνς κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της αναφέροντας πως πάντα χαμογελάει μαζί του και αυτός είναι και ο λόγος που οι δεσμοί τους παραμένουν τόσο δυνατοί.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του Ντάγκλας στους 3.6 εκατ. ακολούθους της , τους βλέπουμε αρκετά χρόνια πριν να χαμογελούν στην κάμερα.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved