Αντίνοος Αλμπάνης: «Η παρουσία του σκύλου μου ήταν βάλσαμο στη μάχη με τον καρκίνο»

POP UP TEAM
/
3 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο και πως βρήκε τη δύναμη να αντέξει τις δυσκολίες.

Μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την απουσία του από την ελληνική τηλεόραση και για τη μάχη που δίνει με το λέμφωμα. «Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες. Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ. Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο».

«Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πολύ σημαντική. Ήταν μια συντροφιά, ήταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο» θα πει.

«Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω πoυ δεν θα ‘ναι πολύ βολικό» είπε για το διάστημα που είχε μεσολαβήσει ανάμεσα στις εξετάσεις και στα αποτελέσματα. «Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω, πώς θα πάει αυτό το πράγμα». 

Παρά την αγωνία και τον φόβο όμως, ο Αντίνοος Αλμπάνης δε δείλιασε, ούτε έχασε τις ελπίδες του: «Είχα πολύ πίστη στον εαυτό μου και είπα ότι “πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός”. Αν έμενα στο σπίτι μου θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος».

Δείτε τι είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης στη «Φωλιά των Κου Κου»:

http://youtu.be/DuKrzaie_RA

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved