Ρόζι Χάντινγκτον: “Έχω αρχίσει να βλέπω ρυτίδες και το σώμα μου δεν είναι όπως πριν τη γέννα, αλλά είμαι οκ”

POP UP TEAM
/
4 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

“Για κάποιον που έχει χτίσει πολλά, αν όχι τα πάντα, μέσω της συγκεκριμένης εμφάνισης, έρχεται κάποια στιγμή που αλλάζουν όλα” λέει η Ρόζι Χάντινγκτον.

Το καλοκαίρι του 2017, η Ρόζι Χάντινγκτον έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και σε συνέντευξή της σε βρετανικό περιοδικό παραδέχεται ότι η γέννα άλλαξε το σώμα της για πάντα.

Ως ένα από τα ακριβοπληρωμένα και πιο όμορφα μοντέλα στον κόσμο, η 33χρονη παραδέχτηκε ότι όσο μεγαλώνει τα πράματα αλλάζουν πάνω της.

“Τα πράγματα δεν στέκονται εκεί που ήταν πριν από το μωρό” παραδέχτηκε η 33χρονη η οποία δήλωσε απολύτως συμβιβασμένη με την αλλαγή στο σώμα της. 

Το supermodel και μητέρα ενός αγοριού, εξήγησε ότι βλέπει σιγά σιγά λεπτές ρυτίδες στο πρόσωπό της και ότι “τα πράγματα δεν κάθονται εκεί που ήταν πριν το μωρό”, αλλά είναι εντάξει με αυτό.

“Ως κάποιος που έχει χτίσει πολλά, αν όχι τα πάντα, μέσω της δουλειάς του και έχοντας μια συγκεκριμένη εμφάνιση, μπορεί να έρθει μια στιγμή που αλλάζουν τα πράγματα” πρόσθεσε.

“Αλλά είμαι ακόμα 33 ετών – έχω αρχίσει να βλέπω ρυτίδες και ίσως τα πράγματα να μην κάθονται εκεί που ήταν πριν το μωρό, αλλά είμαι οκ με αυτό, μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει.

“Σίγουρα, ξέρω τον εαυτό μου και καθώς μεγαλώνω, θα διώχνω τις σκέψεις ότι θα έπρεπε να είμαι κάπως ή να μοιάζω με έναν συγκεκριμένο τρόπο”.

Η Ρόζι είναι αρραβωνιασμένη με τον Τζέισον Στέιθαμ, 53 ετών, και έχουν μαζί έναν γιο τον Τζακ.

Μάλιστα, η οικογένεια μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο γιατί το προτιμά για το μεγάλωμα του γιου του.

Η εκπληκτική φωτογράφηση
Μπορεί η Ρόζι να ισχυρίζεται ότι το σώμα της δεν είναι τόσο καλό πλέον και ότι έχει αρχίσει να βλέπει σημάδια φθοράς, η φωτογράφηση που έκανε για το ELLE δεν δείχνει κάτι τέτοιο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved