Τζένιφερ Άνιστον: Δείχνει στο ίνστα μία ζωγραφιά του σκυλάκου της, Clyde

POP UP TEAM
/
4 Μαρτίου, 2021

H διάσημη ηθοποιός υιοθέτησε πριν από περίπου έναν χρόνο το πανέμορφο σκυλάκι και από τότε δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάζει μαζί του φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια.

Γνωστή για την αγάπη που έχει στα ζώα, η Τζένιφερ Άνιστον φιλοξενεί στο σπίτι της στο Λος Άντζελες τρία πανέμορφα σκυλιά για τα οποία δηλώνει ότι έχει μία πολύ ξεχωριστή αδυναμία.

Η ηθοποιός είχε ήδη κοντά της την Sophie και τον Lord Chesterfield, μάλιστα είχε ποζάρει αρκετές φορές μαζί τους ακόμα και σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Όμως πριν από περίπου έναν χρόνο, η Άνιστον άνοιξε την αγκαλιά της και στον μικρούλη Clyde, ένα ζωηρό και τρισχαριτωμένο σκυλάκι που η Τζένιφερ έχει στην κυριολεξία λατρέψει.

Καθώς η ίδια μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με το σκυλάκι της στο ίνσταγκραμ μία ένθερμη θαυμάστρια της αποφάσισε να της κάνει ένα ξεχωριστό δώρο, ζωγραφίζοντας ένα απίστευτα αληθοφανές σκίτσο του Clyde, που μοιάζει με πραγματική φωτογραφία.

Το υπέροχο illustration έχει φιλοτεχνήσει η Michelle Wilson, η οποία ασχολείται έτσι κι αλλιώς με το animal art κάτι που εξηγεί την απίστευτη επιτυχία του σκίτσου.

Βέβαια, η ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία και μοιράστηκε στο ίνσταγκραμ τη ζωγραφιά, δηλώνοντας ότι άρεσε πολύ και στον ίδιο τον Clyde.

Δείτε το απίστευτα αληθοφανές σκίτσο:

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved