Σελίν Ντιόν: «Όταν ο σύζυγός μου είπε ότι ο καρκίνος επέστρεψε, το σώμα μου κατέβασε ρολά»

POP UP TEAM
/
5 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου της και για μια επιστολή-έκπληξη του Ράιαν Ρέινολντς που της έσωσε τη ζωή.

Ήταν και σύντροφος της ζωής της και μάνατζέρ της. Ο θάνατος του Ρενέ Ανζελίλ καταρράκωσε τη Σελίν Ντιόν αλλά η τραγουδίστρια επρόκειτο να βρει στήριγμα σε μια επιστολή που έλαβε, αναπάντεχα, από τον Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος επίσης είχε χάσει πρόσφατα ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ήταν στη διάρκεια μιας ζωντανής εμφάνισής της που μπαίνοντας στο καμαρίνι της η θρυλική ερμηνεύτρια αντίκρισε τον σύζυγό της σε κατάσταση απελπισίας. «Αναρωτήθηκα τι συμβαίνει» θυμάται σήμερα. «Μου είπε, τηλεφώνησε ο γιατρός, ο καρκίνος έχει επιστρέψει. Εκείνη τη στιγμή η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει πιο γρήγορα αλλά το σώμα μου κατέβασε ρολά. Είπα, θα το ξεχάσω, βγήκα και τραγούδησα». Όταν άρχισε να συνειδητοποιεί την πραγματικότητα, θέλησε να βρεθεί στο πλάι του Ανζελίλ, όμως εκείνος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, την παρακίνησε να συνεχίσει να εργάζεται.

Ενώ η κατάστασή του επιδεινωνόταν, βρέθηκε να σιτίζεται με σωληνάκι. «Ένα βράδυ γύρισα πολύ αργά και εκείνος ήταν υπό την επήρεια των φαρμάκων. Δεν ήθελα να μπω στο δωμάτιό του και να του πω, αγάπη μου, γύρισα, γιατί θα τον έφερνα σε κατάσταση σύγχυσης. Το επόμενο πρωί τον τάισε μια νοσοκόμα και μετά εκείνος αναχώρησε για τη νέα του ζωή. Δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο».

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η τραγουδίστρια είχε χάσει και τον αδερφό της από την ίδια μορφή καρκίνου και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του συζύγου της. «Το οικογενειακό μου σπίτι ήταν γεμάτο από μουσικά όργανα. Η πρώτη μου επιρροή ήταν τα αδέρφια μου. Ήμουν η τυχερή που έμελλε να τους εκπροσωπήσω όλους».

Μήνες μετά τον θάνατο του Ρενέ, ενώ ερμήνευε το «All by myself», η Ντιόν κατέρρευσε επί σκηνής. Το πένθος κυριολεκτικά την κατέτρωγε. Τα πράγματα όμως άρχισαν να αλλάζουν όταν έλαβε μια μακροσκελή επιστολή-έκπληξη, από τον Ράιαν Ρέινολντς, που της ζητούσε να ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας της Marvel, «Deadpool 2».

Αυτό που δεν ήξερε τότε η Ντιόν ήταν ότι ο ηθοποιός καταλάβαινε ακριβώς πώς ένιωθε, καθώς είχε χάσει κι εκείνος πριν από λίγους μήνες ένα αγαπημένο πρόσωπο: τον πατέρα του, που τα τελευταία χρόνια της ζωής του υπέφερε από Πάρκινσον. Αποφάσισε λοιπόν να απλώσει ένα χέρι βοήθειας στην τραγουδίστρια, συνειδητοποιώντας πόσο βοηθούσε τον ίδιο η δουλειά του να διαχειριστεί την απώλεια: «Η επαφή με το κοινό με βοηθούσε να διοχετεύσω ένα μέρος του άγχους μου σε κάτι δημιουργικό» σχολίασε ο Ρέινολντς.

Η Ντιόν αποδέχτηκε την πρότασή του και ο Ράιαν της υπενθύμισε ότι η μουσική ήταν αυτή που της έδινε δύναμη να συνεχίσει, στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Μάλιστα το τραγούδι ήταν ό,τι πιο ταιριαστό στην περίσταση, καθώς μιλούσε για την ομορφιά που αναδύεται μέσα από τις στάχτες μιας απώλειας.

«Η ηχογράφηση του τραγουδιού για τον Ράιαν ήταν το πρώτο μου βήμα για να χτίσω μια καριέρα μετά τον Ρενέ» σχολίασε η Ντιόν, η οποία στη συνέχεια ηχογράφησε και ένα άλμπουμ, με τον τίτλο «Θάρρος». Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Ξαναβρήκα τη φωνή μου. Νιώθω πάλι δυνατή και αφεντικό του εαυτού μου».

Δείτε το βίντεο του ρεπορτάζ για τη Σελίν Ντιόν:

http://youtu.be/7YMrmCRwU0k

 

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved