Μέγκαν Μαρκλ: “Με ρωτούσαν στο Παλάτι πόσο σκούρο θα είναι το χρώμα του Αρτσι – Ηθελα να αυτοκτονήσω”

POP UP TEAM
/
8 Μαρτίου, 2021

Σε μια συνέντευξη-κόλαφος στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το Παλάτι, ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, περιέγραψαν τη ζωή τους πριν αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακομίσουν στην Αμερική.

Η Δούκισσα του Σάσεξ παραδέχθηκε ότι σοκαρίστηκε από την αντίδραση του Παλατιού στην άφιξη του γιου της, του Άρτσι. Όπως είπε, μπροστά στον φόβο να υπάρξει μαύρος πρίγκιπας, το Παλάτι αποφάσισε και ανακοίνωσε στους Σάσεξ ότι δεν θα του δώσουν ούτε πριγκιπικό τίτλο, ούτε κρατική ασφάλεια.

“Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου παράλληλα γίνονταν συζητήσεις, οπως ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος, αλλά και ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί”, είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Οπρα πίεσε για να μάθει το όνομα του μέλους της βασιλικής οικογένειας που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ δεν προχώρησε στην αποκάλυψη.

“Ήμασταν παγιδευμένοι και οι δύο από τη συμπεριφορά του Παλατιού”, πρόσθεσε η ίδια, αλλά και ο βρετανικός Τύπος όπως λέει “είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ότι και αν έκανε σε σχέση με την Κέιτ”.

“Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω”
Η Mέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε ότι ήταν τόσο δυσαρεστημένη που είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει. “Αισθανόμουν ντροπή να το πω εκείνη τη στιγμή και ντροπή να το παραδεχθώ στον Χάρι, ειδικά επειδή ξέρω πόση απώλεια έχει υποστεί, αλλά παράλληλα ήξερα ότι αν δεν το έλεγα,ότι θα το έκανα και απλά δεν ήθελα να ζήσω πια”, είπε χαρακτηριστικά.

“Έχουμε έναν πολύ στενό φίλο που ήταν μαζί μας σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά η βασιλική οικογένεια έχει πάρα πολύ αυτήν τη νοοτροπία ότι τα πραγματα έτσι έχουν που σημαίνει ότι εσεις δεν μπορείτε να τα αλλάξετε”, τόνισε ο πρίγκιπας Χάρι.

 megahmagard

“Επρεπε να κάνω κάτι για να μην επαναληφθεί η ιστορία της μητέρας μου”
“Έπρεπε να μπω στη θέση της γυναίκας μου για να καταλάβω τι σημαίνει ρατσισμός σε μια διαφορετικού χρώματος δυναμική γυναίκα που έχει άποψη στο παλάτι”, δήλωσε ο Χάρι, ενώ πήρε την απόφαση να κάνει κάτι όταν δεν υπήρξε από πουθενά βοήθεια. “Έπρεπε κάτι να κάνω για να μην επαναληφθεί η ιστορία της μητέρας μου”.

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε επίσης ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίνλτεντον, ήταν αυτή που την έκανε να κλάψει πριν τον γάμο της με τον Χάρι και όχι το αντίθετο, διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα.

“Λίγες ημέρες πριν τον γάμο η Κέιτ ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό” είπε η Μέγκαν στην Όπρα.

Ο μυστικός γάμος
Η Μέγκαν επίσης αποκάλυψε ότι τρεις μέρες πριν την τηλεοπτική εκπομπή “Royal Wedding”, αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή χωρίς οικογένεια, με μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ. Πρόσθεσε ότι το πιστοποιητικό γάμου που κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής.

Μετά τη συνέντευξη του ζεύγους τώρα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να καταγράψουν την αντίδραση του Παλατιού.

Εκατομμύρια για μια συνέντευξη

Αφότου έφθασε στις Ηνωμένες, το ζευγάρι δημιούργησε το ίδρυμά του, το Archewell, και άρχισε να ασχολείται με την παραγωγή προγραμμάτων για το Netflix, έναντι ποσού που αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υπολογίζουν σε 100 εκατομμύρια δολάρια, και podcasts για το Spotify.

Σ’ αυτό προστίθεται μια σύμπραξη που έχει ήδη ανακοινωθεί με τη νέα πλατφόρμα Apple TV+, σε συνεργασία με την αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι, η οποία πήρε τη συνέντευξη με το πριγκιπικό ζεύγος που θα μεταδοθεί σήμερα.

Το ζευγάρι αξίζει χρυσάφι και, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, “η Όπρα” πούλησε τη συνέντευξη αυτή στο CBS για 7 έως 9 εκατομμύρια δολάρια, διατηρώντας παράλληλα τα διεθνή δικαιώματα, τα οποία αποτελούν πηγή πλούσιων εσόδων καθώς μεγάλο μέρος του πλανήτη περιμένει το αποψινό τηλεοπτικό ραντεβού.

Την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ θα δει το ελληνικό κοινό τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, στις 16:00.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved