Νατάσα Θεοδωρίδου: “Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος… Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου”

POP UP TEAM
/
16 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

“Είμαι υπέρ των πλαστικών αλλά κατά της παραμόρφωσης, να μην γίνεσαι κάποιος άλλος” δήλωσε μεταξύ άλλων η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν καλεσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία έκανε μια αναδρομή στην καριέρα της αλλά και στο πως ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι.

Η τραγουδίστρια μάλιστα “λύγισε” και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν θυμήθηκε την πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο: “Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη… Ζήτησα να μάθω κατά που πέφτει η θάλασσα για να μείνω κοντά. Βρήκα ένα επιπλωμένο σπίτι. Είχα και την μεγάλη μου κόρη τότε μαζί 1,5 χρονών και δεν ήξερα τι θα συμβεί. Θέλησα να είμαι οχυρωμένη ότι αν δεν πετύχει κάτι, να επιστρέψω στην πόλη μου. Ήμουν για κάποιο λόγο στα Βόρεια Προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το “Δίχως λόγο και αφορμή” και σταμάτησα στην άκρη. Συγκινούμαι πολύ τώρα που το λέω. Το απόλαυσα μόνη μου. Ξέρεις στη ζωή μου ενώ συνέβαινε κάτι καλό, παράλληλα τελείωνε κάτι άλλο. Ήταν μια αρχή κι ένα τέλος και μου έλειπε κι η Θεσσαλονίκη. Πω πω ρώτα με για γάμους, ρώτα με για τα διαζύγια, αυτά τα λέω εύκολα. Είδες τι παθαίνω με το τραγούδι; Ναι πάμε σε διαφημίσεις.”

http://youtu.be/JNzRsPPFfXY

Το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου
Ακόμα, η Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να κάνει έναν τρίτο γάμο αλλά και τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

“Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Με φλερτάρουν οι άντρες. Είναι ανόητο ένας άνθρωπος να παίρνει το σταριλίκι στο σπίτι του. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, το σταριλίκι όχι. Οι λόγοι είναι, αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μη θέλω να ξεπεράσει κάποιος άλλος αυτόν τον έρωτα. Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος… Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. Σκέφτομαι ότι τώρα θα εκτεθώ γιατί μετά από καιρό να με δω και να πω δες τι έλεγες. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δε θέλω άλλο γάμο αλλά η δεύτερη είναι ότι θα ήθελα έναν σύντροφο, να με καθοδηγήσει εκεί που θέλει, να με ξεκουράσει…. έναν δυνατό άνθρωπο, μάγκα, δυνατό που θα με πάει σε έναν νέο δρόμο”.

Η συνεργασία με τον Μαρινάκη
Ακόμα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στην απροσδόκητη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος υπογράφει τους στίχους της στο τελευταίο της τραγούδι “Έξαψη” που είναι και οι τίτλοι αρχής στην ομώνυμη σειρά του ΜEGA.

“Δεν γνωριζόμασταν καθόλου. Η πρώτη επαφή μας ήρθε όταν ετοιμάζαμε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του MEGA. Εκεί συζητήσαμε και ήταν η πρώτη φορά που μού έδειξε κάποιους στίχους. Πέρασε ο καιρός και κάποια στιγμή μιλήσαμε για το σίριαλ για το οποίο γράφτηκε το τραγούδι. Τον ρώτησα τότε αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι του σίριαλ, επισημαίνοντάς του ότι χρειάζεται μουσική”.

“’Ωραία’ μου λέει. ‘Σου γράφω στίχους, αύριο πήγαινε να το τραγουδήσεις’. Αυτή η συζήτηση έγινε Δευτέρα απόγευμα, το βράδυ είχα τους στίχους” αποκάλυψε, σημειώνοντας πως η ίδια είχε ήδη επικοινωνήσει με τον Πέτρο Ιακωβίδη “με τον οποίο είμαστε πια οικογένεια και έχουμε μουσική επαφή”.

“Στις 12 το βράδυ είχα τη μουσική, σε ένα πολύ πειραματικό στάδιο, την Τρίτη βρεθήκαμε όλοι μαζί, παρόντος του Βαγγέλη, του Πέτρου κι ενός κοινού μας φίλου. Τελειώνουμε το τραγούδι, την Πέμπτη μπαίνω, το τραγουδάω, και την Κυριακή είναι έτοιμο. Οπότε, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, την Κυριακή είχαμε το ‘παιδάκι’ μας έτοιμο” πρόσθεσε.

 http://youtu.be/MXUn5W7nQZw

Η ηλικία της και οι πλαστικές
Τέλος, η τραγουδίστρια αποκάλυψε και την ηλικία της η οποία είναι 50 ετών και δήλωσε απόλυτα συμφιλιωμένη με αυτή ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό της και είναι υπέρ αυτών, εφόσον αυτές κάνουν κάποιον χαρούμενο αλλά δε φτάνουν στην υπερβολή και τα όρια παραμόρφωσης.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved