Αντζελίνα Τζολί: Στο δικαστήριο με έγγραφα που “καίνε” τον Πιτ- Ο ρόλος των βιολογικών παιδιών τους

POP UP TEAM
/
19 Μαρτίου, 2021

Η Αντζελίνα Τζολί “παίζει” τα τελευταία χαρτιά της σε βάρος του Μπραντ Πιτ. Γιατί οι δικαστές ζητούν να καταθέσουν τα βιολογικά παιδιά τους.

Η σκληρή μάχη διαζυγίου και επιμέλειας των παιδιών ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ συνεχίζεται με νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Αν και το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το δικαστικό δράμα που συνεχίζεται εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια από τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο, νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιόητας αποδεικνύουν ότι ο πόλεμος ανάμεσά τους συνεχίζει να είναι αμείλικτος.

Νέα νομικά έγγραφα αναφέρουν ότι η Τζολί, έχει αποδείξεις για οικογενειακή βία σε βάρος του πρώην συζύγου της, την ώρα που το δικαστήριο ετοιμάζει την τελική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους και τους οικονομικούς διακανονισμούς του διαζυγίου.

Ακόμα τα νέα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι έχει ζητηθεί από το δικαστήριο να καταθέσουν τα τρία βιολογικά παιδιά του Πιτ και της Τζολί, Σάιλο, Νοξ και Βιβιέν. Αν και το ζευγάρι έχει επιλέξει να αφήσει τα παιδιά του έξω από αυτή τη διαμάχη, οι δικαστές από την πλευρά τους θεωρούν ότι πρέπει να μιλήσουν καθώς η απόφαση που θα πάρουν αφορά τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο θα καταθέσουν πρώην μέλη του προσωπικού ασφαλείας του ζεύγους, προσωπικοί βοηθοί και παιδοψυχολόγοι, καθώς και η εμπειρογνώμονας οικιακής βίας Alyce LaViolette, αλλά και η φίλη και συμπρωταγωνίστρια της Τζολί στην ταινία Girl, Interrupted, Τζίλιαν Αρμενάντε.

Η Τζολί και ο Πιτ γνωρίστηκαν το 2004 στο σετ της ταινίας Mr & Mrs Smith και παντρεύτηκαν το 2014.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved