Χάιντι Κλουμ: H πανέμορφη 16χρονη κόρη της είναι ερωτευμένη με Έλληνα

POP UP TEAM
/
23 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η κόρη της Χάιντι Κλουμ είναι 16 ετών, κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και o αγαπημένος της είναι γιος Έλληνα φωτογράφου και Ρωσίδας πριγκίπισσας.

Ο σοφός λαός λέει ότι το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει και αυτό συμβαίνει στην οικογένεια της Χάιντι Κλουμ, όπου όπως φαίνεται τα ωραία γονίδια κυκλοφορούν από γενιά σε γενιά. 

Η 47χρονη καλλονή, δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες με την μεγάλη κόρη της Λένι Κλουμ, η οποία είναι 16 ετών και κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της.

Και όπως βλέπουμε, η κόρη όχι απλά είναι όμορφη, αλλά είναι ακόμα πιο όμορφη και από τη μητέρα της.

Ο βιολογικός πατέρας της είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Flavio Briatore. Οι γονείς της, όμως, χώρισαν όταν η Χάιντι ήταν έγκυος και μόλις γεννήθηκε την υιοθέτησε ο Βρετανός μουσικός Seal με τον οποίο η Κλουμ απέκτησε κι άλλα τρία παιδιά.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Λένι έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ ενώ ταυτόχρονα έκανε πασαρέλα σε σόου και πόζαρε στο εξώφυλλο περιοδικών μόδας.

O έρωτας με τον γιο Έλληνα φωτογράφου
Πριν από ένα μήνα, αποκαλύφθηκε ότι η Λένι Κλουμ, είναι ερωτευμένη με τον γιο διάσημουΈλληνα φωτογράφου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Pop Up”, η 16χρονη κόρη του διάσημου μοντέλου είναι ζευγάρι με τον 18χρονο γιο του Σπύρου Πώρου, Άρη Ραξέφσκι, ο οποίος είναι παίκτης χόκεϊ, είναι ζευγάρι. Η σχέση των δυο νεαρών παιδιών μετρά μόλις μερικούς μήνες.

Το ζευγάρι αποκαλύφθηκε όταν αντάλλαξε ρομαντικά Instastories ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερό ραντεβού στο Χόλιγουντ.

“Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μωρό μου” έγραψε η Leni Klum, ενώ ο 18 ετών σύντροφός της απάντησε σχολιάζοντας στο δικό του story: “Χαρούμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Σ’ αγαπώ”. Σε επόμενο story της μετά την γιορτή του έρωτα, η Leni ανταπέδωσε το τρυφερό του “Σ’ αγαπώ”.

zeugaclum

Ο Άρης Ραξέφσκι ζει στην Καλιφόρνια, είναι ελληνικής καταγωγής και σύμφωνα με τις πληροφορίες η μητέρα του είναι Ρωσίδα πριγκίπισσα.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved