Κατερίνα Παπουτσάκη: “Όταν έπαιζα την Αλίκη αρρώστησα πολύ”

POP UP TEAM
/
23 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος, αλλά και για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη
Τη λαμπερή κριτή του «Your Face Sounds Familiar All Star» Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας (22/03). Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πρώτη της παράσταση και τον άνθρωπο που της έδωσε απλόχερα τα εφόδια για το θέατρο, ενώ αποκάλυψε και τις δυσκολίες που πέρασε όταν υποδύθηκε τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Έναν ρόλο για τον οποίο κατακρίθηκε πολύ! Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος, αποκαλύπτοντας περιστατικά που συνέβησαν και στην ίδια, δύο φορές σε κάστινγκ για ταινία.

http://youtu.be/ATN1HOly1LY

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε ότι από πολύ μικρή συνειδητοποίησε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. «Στην τετάρτη Δημοτικού, έπαιξα στη σχολική παράσταση. Ήταν παράξενο συναίσθημα. Είχαν συγκινηθεί οι μαμάδες όλες. Τότε πήρα νομίζω την απόφαση να γίνω ηθοποιός. Δε νομίζω να έχω νιώσει ξανά ποτέ έτσι στη ζωή μου. Από μικρή μου άρεσε να τραγουδάω, να χορεύω».

Η μητέρα της Κατερίνας Παπουτσάκη μιλώντας για την κόρη της είπε ότι ήταν ήσυχο, ήρεμο ευαίσθητο παιδί. «Όταν ήταν 3 χρόνων είπε το ποίημά της και μετά δήλωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Στο Λύκειο ήθελε να γίνει κοινωνιολόγος. Ξέραμε ότι είναι ευαίσθητη και εμείς την στηρίξαμε συναισθηματικά. Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν την επέλεξαν για το ρόλο της Αλίκης. Την πολέμησαν πολύ» είπε η μητέρα της ηθοποιού.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που βίωσε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν θα το ξεχάσω. Ήταν περίεργα με το σίριαλ για την Αλίκη… Τα πρώτα γυρίσματα ήταν πολύ καλά. Όλα τα πόστα στο σίριαλ είχαν κάποιο ζήτημα. Ίσως ήταν πολύ νωρίς να γίνει το σίριαλ πιστεύω. Κοντά στο θάνατό της. Δέκα χρόνια μετά το κοινό θα το αγκάλιαζε αλλιώς. Οποιαδήποτε ηθοποιός κι αν είχε επιλεχθεί να παίξει την Αλίκη δεν θα περνούσε καλά. Δούλεψα πάρα πολύ έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Μελέτησα τον ρόλο, έκανα σπουδή και ήταν ένα ταξίδι που δεν θα το άλλαζα. Τότε όμως αρρώστησα πολύ. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού. Θέλω να είμαι αγαπητή και αρεστή. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Με πληγώνει η αρνητική κριτική αν γίνεται με τρόπο που είναι κακεντρεχής. Με την κακία δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να συμφιλιωθώ».

Αναφερόμενη στις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε για τις αποκαλύψεις: «Υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες, αλλά όχι σε τέτοια έκταση. Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση, στην αρχή της καριέρας μου δυο φορές σε κάστινγκ για ταινία και έφυγα τρέχοντας. Δεν μου έχει μείνει μέσα μου γιατί δεν ήταν παρεμβατικό. Ήμουν τυχερή θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Η αναγνωριστιμότητα ήρθε νωρίς και μετά δεν μου συνέβη. Κάποια πράγματα ίσως να τα ήξερα και εγώ, αλλά όχι σε τέτοια έκταση. Είναι αδιανόητο. Στηρίζουμε όλους τους άντρες τις γυναίκες και τα… παιδιά. Είναι καιρός ο χώρος μας να “αστράψει” να γίνει πιο λαμπερός. Είμαστε όλοι μαζί».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, αλλά αναφέρθηκε με αγάπη και για τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό, Θανάση Βέγγο. «Ήταν άψογη η συνεργασία μας. Είχα τρελαθεί παίζοντας μαζί του. Ήταν πολύ γλυκός και υποστηρικτικός άνθρωπος. Με ήθος. Γενναιόδωρος. Ένας εκπρόσωπος της τέχνης μας, όπως τη θέλουμε να είναι. Ήταν άψογος μαζί μου. Αληθινός, καλός άνθρωπος. Τον έβλεπες και έλεγες υπάρχει ελπίδα! Συγκινήθηκα γιατί ήταν και το τελευταίο του γύρισμα αυτό». Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι χρωστάει πολλά και στον Πάνο Κοκκινόπουλο.

 http://youtu.be/5AlaZdNcNow

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε και για την οικογένειά της με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά: «Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ με τα δυο μου παιδιά όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Ο σύζυγός μου έχει κατανόηση, με στηρίζει. Δεν ζηλεύει, ή το κρύβει καλά. Η αλήθεια είναι πως δεν τον έχω προκαλέσει πολύ. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και με εμπιστεύεται. Είναι δραστήριος και έχει δύναμη. Μετά από 1,5 μήνα σχέσης, μου είπε ότι θέλει να με παντρευτεί. Μετά το πρώτο ταίριασμα πρέπει να βρεις τον εαυτό σου. Με τον σύζυγό μου προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον περνώντας τα χρόνια».

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved