Σάρον Στόουν – Βασικό Ένστικτο: «Γιατί χαστούκισα τον σκηνοθέτη»

POP UP TEAM
/
26 Μαρτίου, 2021

Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός στο νέο της βιβλίο

Σάρον Στόουν: Γιατί χαστούκισε τον παραγωγό της μετά την προβολή της περίφημης σκηνής με το σταυροπόδι στο «Βασικό Ένστικτο».
Τις άσχημες στιγμές που βίωσε στην καριέρα της περιγράφει, στο νέο της βιβλίο «The Beauty of Living Twice», η Σάρον Στόουν. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι παραπλανήθηκε στο «Βασικό Ένστικτο», στη θρυλική σκηνή όπου σταυρώνει τα πόδια της και χαστούκισε τον σκηνοθέτη.

Το Vanity Fair δημοσιεύει απόσπασμα από το βιβλίο της Στόουν. Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως ένα μέλος της παραγωγής τής είπε να βγάλει το εσώρουχό της στη διάσημη σκηνή, όπου σταυρώνει τα πόδια της, δίνοντάς της την εντύπωση ότι δεν θα αποκαλυφτούν τα γεννητικά της όργανα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε κλήθηκε να δει την τελευταία σκηνή της ταινίας «σε ένα δωμάτιο γεμάτο ατζέντηδες και δικηγόρους, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είχαν καμία σχέση με το πρότζεκτ. Έτσι είδα το πλάνο με το αιδοίο μου για πρώτη φορά, καιρό μετά αφότου μου είχαν πει, “Δεν βλέπουμε τίποτα- θέλω απλώς να βγάλεις το εσώρουχό σου, επειδή το λευκό αντικατοπτρίζεται στην κάμερα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι φοράς εσώρουχο”». Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι μετά την προβολή χαστούκισε τον σκηνοθέτη «Paul Verhoeven στο πρόσωπο. «Έφυγα, πήγα στο αμάξι μου και πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου».

Ο δικηγόρος φέρεται να την ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να γίνει η ταινία, σύμφωνα με το Screen Actors Guild. «Δεν ήταν νόμιμο να τραβήξουν πλάνο από το φόρεμά μου με τέτοιον τρόπο», όπως πληροφορήθηκε τότε και προσέθεσε: «Ενημέρωσα τον Paul για όσα μου είπε ο δικηγόρος. Φυσικά αρνήθηκε κατηγορηματικά πως είχα οποιαδήποτε επιλογή. Ήμουν απλώς μια ηθοποιός, απλώς μια γυναίκα, τι επιλογές να είχα; Έχετε ιδέα πόσοι άνθρωποι έχουν δει το Βασικό Ένστικτο τα τελευταία 20 χρόνια; Σκεφτείτε το. Είναι κάτι περισσότερο από μια κλεφτή ματιά στη φούστα μου».

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved