Ρόζι Ο’ Ντόνελ: Η Γουίτνεϊ Χιούστον “συγκρούστηκε” με τη σεξουαλικότητά της

POP UP TEAM
/
29 Μαρτίου, 2021

“Η Γουίτνεϊ νομίζω ότι ήταν ενοχλημένη από το ομοφυλόφιλο κομμάτι της ζωής της και δεν ήθελε να εκτεθεί”, δήλωσε η Ο’ Ντόνελ.

Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ (Rosie O’Donnell) μιλάει για την Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και για τη δυσκολία που, πιστεύει ότι, είχε η τραγουδίστρια με τη σεξουαλικότητά της. “Η Γουίτνεϊ νομίζω ότι ήταν ενοχλημένη από το ομοφυλόφιλο κομμάτι της ζωής της και δεν ήθελε να εκτεθεί”, δήλωσε η Ο’ Ντόνελ για τη φημολογούμενη σεξουαλικότητα τής τραγουδίστριας.

Μιλώντας στο podcast “Hot Takes & Deep Dives” η ηθοποιός είπε ότι η πολυβραβευμένη με Grammy μουσικός “συγκρούστηκε” από τις συντηρητικές πολιτιστικές της αξίες και την πολυετή αμφιφυλοφιλία της.

“Είναι δύσκολο στη μαύρη κουλτούρα να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία. Νομίζω ότι είναι πολιτισμικά πιο δύσκολο”, είπε η ανοιχτά γκέι ηθοποιός για την Χιούστον – η οποία πέθανε τον Φεβρουάριο του 2012, στα 48 της χρόνια.

“Και η εκκλησία… η Βαπτιστική Εκκλησία έπαιξε ρόλο”
“Και η εκκλησία… η Βαπτιστική Εκκλησία έπαιξε ρόλο”, πρόσθεσε η Ο’ Ντόνελ σημειώνοντας το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ θρησκείας και ομοφυλοφιλίας. “Μεγαλώνοντας στην εκκλησία και ψάλλοντας το ευαγγέλιο, [η Χιούστον] νομίζω ότι υπήρχε μεγάλη διαμάχη μ’ αυτό”.

Η ηθοποιός υπενθύμισε τη σχέση που είχε η Χιούστον με την Ρόμπιν Κρόφορντ, λέγοντας ότι όλοι γνώριζαν πως στην πραγματικότητα οι δυο τους ήταν σύντροφοι και όχι απλώς παιδικές φίλες και συνεργάτιδες.

Η Κρόφορντ επιβεβαίωσε τις φήμες για τη “σιωπηλή” σχέση της με την Χιούστον στα απομνημονεύματά της που δημοσίευσε το 2019 με τίτλο “A Song for You: My Life With Whitney Houston”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved