Σάρον Στόουν: “Ο παππούς μου βίαζε εμένα και την αδελφή μου με τη βοήθεια της γιαγιάς μου”

POP UP TEAM
/
31 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Σάρον Στόουν για την σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού της, κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι του ως μικρό κοριτσάκι.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη κάνει για πρώτη φορά στη ζωή της η διάσημη ηθοποιός Σάρον Στόουν, στη νέα βιογραφία της με τίτλο “The Beauty of Living Twice”.

Σε αυτό το νέο βιβλίο για τη ζωή της, η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον παππού τους.

Συγκεκριμένα, η 63χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι η ίδια και η μικρότερη αδερφή της, Κέλι, κακοποιήθηκαν από τον παππού τους, Clarence Lawson – με τη βοήθεια της γιαγιάς τους, η οποία ήταν επίσης θύμα κακοποίησης του Lawson.

Μάλιστα, όταν ο παππούς της πέθανε από καρδιακή προσβολή όταν η Στόουν ήταν 14 ετών, η ίδια πήγε στο φέρετρο για να ελέγξει ότι όντως είχε πεθάνει και δεν θα μπορούσε να βλάψει ξανά την ίδια και την αδελφή της.

“Τον έσπρωξα, και ένιωσα μια περίεργη ικανοποίηση που επιτέλους πέθανε”, γράφει. “Κοίταξα την Κέλι, η οποία ήταν 11 ετών και κατάλαβε ότι τελείωσε”.

Η τρομακτική μεταθανάτια εμπειρία της
Σε ένα άλλο σημείο του βιβλίου, η Σάρον Στόουν αναφέρεται στο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη όταν ήταν 43 ετών. Τότε βίωσε μια επιθανάτια εμπειρία.

Ξαπλωμένη στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και εγκεφαλική αιμορραγία το 2001, είχε μια επιθανάτια εμπειρία, έξω από το σώμα της, στην οποία μια ομάδα φίλων της που είχαν πεθάνει, εμφανίστηκε σε όραμα πάνω από το κρεβάτι της και της είπαν να μην φοβάται.

“Το φως ήταν τόσο φωτεινό”, θυμάται η σταρ του Βασικού Ένστικτου. “Ήταν τόσο . . . μυστηριώδες. Ήθελα να το ξέρω. Ήθελα να βυθιστώ σε αυτό. Την επόμενη στιγμή ένιωσα σαν με κλωτσούσαν δυνατά στη μέση του στήθους μου” και “έκανα την επιλογή να επιβιώσω”.

Στο τέλος του βιβλίου της, η Σάρον Στόουν γράφει: “Όλα αυτά με έκαναν να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το έμαθα αυτό από τον θάνατο, τη ζωή και από το να είμαι αυτό που συχνά λέω: Η τελευταία ζωντανή σταρ”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved