Η Κάρα Ντελεβίν εξομολογήθηκε πως είχε αυτοκτονικές τάσεις στην προσπάθειά της να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά της

POP UP TEAM
/
31 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Κάρα Ντελεβίν εξομολογήθηκε σε podcast με την Γκουίνεθ Πάλτροου πως είχε αυτοκτονικές τάσεις στην προσπάθειά της να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά της.

Το τοπ μόντελ Κάρα Ντελεβίν, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως πανσεξουαλική, εξομολογήθηκε πως είχε τάσεις αυτοκτονίας στην προσπάθειά της να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά της. Η εξομολόγηση έγινε σε podcast του Goop, του πόρταλ που ανήκει στην Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η 28χρονη Κάρα είπε πως μεγάλωσε σε ένα συντηρητικό περιβάλλον με την προκατάληψη πως είναι «αηδιαστικό» να έχεις σεξουαλικό σύντροφο του ίδιου φύλου. Μάλιστα χαρακτήρισε τον έφηβο εαυτό της ως «ομοφοβικό». «Δεν ήξερα κανέναν που ήταν γκέι» είπε εμφατικά.

Στην κουβέντα της με την Γκουίνεθ συνέδεσε την κατάθλιψή της με τον αγώνα της να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά της, την οποία και περιέγραψε ως «διαρκώς μεταβαλόμενη». «Συσχετίζω τη βαριά κατάθλιψη και τις αυτοκτονικές στιγμές της ζωής μου με το ότι ντρεπόμουν τόσο πολύ γι’ αυτό που ήμουν. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι το κομμάτι του εαυτού μου που αγαπώ τόσο πολύ και αποδέχομαι» σημείωσε.

Πρόσθεσε επίσης πως «ακόμα εύχεται» να ήταν στρέιτ. «Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που λέει “Ο, μακάρι να ήμουν στρέιτ”. Υπάρχει ακόμα αυτή η πλευρά μου. Είναι πραγματικά πολύ περίπλοκο».

Οι σεξουαλικές επιλογές της Κάρα δεν περιορίζονται από το βιολογικό φύλο ή την ταυτότητα φύλου. Στο παρελθόν είχε σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες.

Σχετικά με την καριέρα της στο μόντελινγκ ανέφερε πως η «θηλυκή» εικόνα με την οποία πλασαρίστηκε στην αρχή είχε πολύ μικρότερο αντίκτυπο σε σχέση με το ανδρόγυνο και ρευστό ως προς το φύλο στιλ που υιοθέτησε στην πορεία. «Ήμουν δυστυχισμένη και δεν ακολουθούσα την αλήθεια μου, ειδικά όντας μοντέλο – όλο αυτό το πράγμα που έπρεπε να ταιριάζω στο κουτί. Είμαι ένα ανδρόγυνο άτομο. Μου αρέσει να είμαι γυναίκα και να ντύνομαι και να κάνω όλα αυτά τα πράγματα, αλλά επίσης μου αρέσει να είμαι ένας σκληροτράχηλος και ανατρεπτικός “άνδρας”. Νιώθω πολύ πιο άνετα με τη ρευστότητα του τι σημαίνει να είσαι απλώς άνθρωπος, και να είσαι ένα ζώο, σχεδόν, γιατί αυτό είμαστε. Να εμπιστευόμαστε τα ένστικτά μας».

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved