Σάρον Στόουν: Πιο αισθησιακή από ποτέ ως cover girl με καλοκαιρινό φόρεμα

POP UP TEAM
/
5 Απριλίου, 2021

Φωτογραφήθηκε για το L’ Officiel με υπέροχη σιλουέτα κάτω από το φως του ήλιου και αποκάλυψε λεπτομέρειες-ταμπού από το τραυματικό παρελθόν της.

Σε ποια ηλικία σταματάς να γίνεσαι cover girl; Για τη Σάρον Στόουν, ποτέ. Ανέκαθεν αποτελούσε μια σταρ που αψηφούσε τα στερεότυπα, αγκαλιάζοντας ελεύθερα τη θηλυκότητά της και την ομορφιά κάθε ηλικίας. Είχε άλλωστε και το IQ να το κάνει δεξιοτεχνικά.

Στα 63 της λοιπόν η ηθοποιός που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από το «Βασικό Ένστικτο» έγινε το νέο εξώφυλλο του περιοδικού L’ Officiel. Φωτογραφήθηκε με αισθησιακό καλοκαιρινό φόρεμα και γραμμωμένη σιλουέτα κάτω από το φως του ήλιου. Φυσικά στη συνέντευξή της μιλάει και για τις αποκαλύψεις στις οποίες προχωράει στη νέα, πολυσυζητημένη αυτοβιογραφία της «The Beauty of Living Twice».

Μεταξύ άλλων, η σταρ μίλησε για την τραυματική παιδική ηλικία της. Όταν ήταν νήπιο, κακοποιήθηκε, μαζί με την αδερφή της, από τον παππού τους και μάλιστα με τη συνενοχή της γιαγιάς τους, η οποία τούς κλείδωσε όλους μαζί σε ένα δωμάτιο.

Πέθανε όταν εκείνη ήταν 14 ετών και, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στις αναμνήσεις της, για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός τον σκούντησε μέσα στην κάσα. «Η παράξενη ικανοποίηση που πήρα στη συνειδητοποίηση ότι ήταν επιτέλους νεκρός, με χτύπησε σαν ένα παγόβουνο. Κοίταξα την αδερφή μου και κατάλαβε: εκείνη ήταν 11 και είχαν όλα τελειώσει».

Η ηθοποιός, που μεγάλωσε στην Πενσιλβάνια, ήταν τόσο χαρισματική ως παιδί που σε ηλικία 5 ετών άρχισε να φοιτά στη δευτέρα δημοτικού. Αυτό δεν αρκούσε, ωστόσο, για να την προστατεύσει από τραυματικές εμπειρίες.

Σε ένα άλλο σημείο του βιβλίου, ισχυρίζεται ότι στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Βασικού ενστίκτου», της ταινίας που την έκανε γνωστή σε κάθε γωνιά του πλανήτη, στην περίφημη σκηνή της ανάκρισης οι παραγωγοί τη διαβεβαίωσαν ότι κανένας δεν θα έβλεπε πως δεν φορούσε τίποτα κάτω από τα ρούχα. «Μου είπαν: “Δεν φαίνεται τίποτα – απλά θέλουμε να βγάλεις τα εσώρουχά σου, γιατί το λευκό αντανακλά το φως”» θυμάται σήμερα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο εγκεφαλικό που, σε ηλικία 43 ετών, παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Μια επιθανάτια εμπειρία η οποία, ωστόσο, αργότερα την έκανε πιο ήρεμη.

Όπως περιγράφει, κατά τη νοσηλεία της είδε τρεις φίλους που είχαν πεθάνει ήδη και θέλησε να βρεθεί κοντά τους αλλά τελικά αρνήθηκε και προσκολλήθηκε στη ζωή. Την έσωσε μια δύσκολη επέμβαση που κράτησε επτά ώρες. Κατόπιν τη στήριξε, ψυχολογικά, η πίστη της στον βουδισμό. «Είναι εκπληκτικό το πόσο πολλά μαθαίνεις όταν πρέπει να τα μάθεις» σχολιάζει και προσθέτει: «Έγινα η Μις Ηρεμία, ένας τίτλος που εκτιμώ πολύ περισσότερο από εκείνον της βασίλισσας των καλλιστείων. Έμαθα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Όλα αυτά τα έμαθα από τον θάνατο, τη ζωή και από το να είμαι “η τελευταία εν ζωή σταρ του σινεμά” όπως με έχουν αποκαλέσει».

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved